Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Χολίδης: Eφαγε χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου;

Χρήστος Χολίδης: Eφαγε χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου;

O Χρήστος Χολίδης βρέθηκε στο στόχαστρο τη φετινή σεζόν καθώς το μουσικό σχήματα στο οποίο θα εμφανιζόταν με την Άντζελα Δημητρίου τελικά διαλύθηκε

O Χρήστος Χολίδης βρέθηκε στο στόχαστρο τη φετινή σεζόν καθώς το μουσικό σχήματα στο οποίο θα εμφανιζόταν με την Άντζελα Δημητρίου τελικά διαλύθηκε.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ξεκαθάρισε τη θέση και διέψευσε τις φήμες που ήθελαν την Άντζελα Δημητρίου να τον έχει χαστουκίσει.

«Στα 17 χρόνια που είμαι τραγουδιστής δε μου έχει ξανατύχει να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα. Θα ήμασταν με τον Γιώργο Γιαννιά, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Άντζελα Δημητρίου. Χρεώθηκα εγώ όλο το έργο. Ότι μάλωσα με την Άντζελα και έφαγα χαστούκι. Ανακοινώθηκε στον Γιώργο Γιαννιά, όχι σε μένα, ότι τελικά δε θα γίνει το σχήμα» δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

«Το πρώτο που γράφτηκε ήταν ότι έφαγα χαστούκι από την Άντζελα και μάλωσα με την Άντζελα. Αυτό που με ενόχλησε αφάνταστα ήταν ότι χρεώθηκα εγώ το κλείσιμο του μαγαζιού. Έλεγαν ότι άφησα άνεργους στη Θεσσαλονίκη και πήγα στη Βανδή και διασκέδαζα. Οπότε, με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν “τι έκανες ρε; Πήγες και μάλωσες κι έμεινε ο κόσμος χωρίς δουλειά;”. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε εμένα, να με πάρουν οι γονείς μου και να μου πουν αυτά. Δε μάλωσα ποτέ με την Άντζελα. Δεν άφαγα κανένα χαστούκι. Δε συνέβη ποτέ, είναι αστεία όλα αυτά» εξήγησε ο Χρήστος Χολίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The 2night show!!!! @annaziazia @dp_dimitrispetrou ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos_cholidis (@christos_cholidis) στις

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024