Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Χολίδης : Χάσαμε χρήματα από απατεώνες

Χρήστος Χολίδης : Χάσαμε χρήματα από απατεώνες

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πρόσφατα καθώς κάποιοι του έστησαν απάτη

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις δυσκολίες που είχε στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού «Μάτια μου όμορφα», καθώς κάποιοι του έστησαν απάτη.

Ο Χρήστος Χολίδης έχει ετοιμάσει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Μάτια μου όμορφα».

O αγαπημένος καλλιτέχνης σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως κόπιασε πολύ για να ολοκληρωθεί το βίντεο κλιπ του συγκεκριμένου τραγουδιού καθώς κάποιοι του έστησαν απάτη.

View this post on Instagram

Μάτια μου όμορφα !! Loading ❌. ❌

A post shared by Christos_cholidis (@christos_cholidis) on

-Έχεις ετοιμάσει καινούργιο τραγούδι.

Έχω κάνει ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Μάτια μου όμορφα», μ’ ένα τρομερό βιντεοκλίπ που αξίζει να το δείτε, γιατί κόπιασα πάρα πολύ.

-Γιατί κόπιασες;

Γιατί ταξιδέψαμε σε δύο χώρες και τελικά μας «έκατσε» το Ντουμπάι. Δεν μπορούσαμε στο Κάιρο να κάνουμε αυτά που θέλαμε, το βιντεοκλίπ ήταν μισό. Μπλέξαμε με κάποιους απατεώνες.

-Τι συνέβη;

Είχαμε μιλήσει μ’ ένα σκηνοθέτη, που ήθελε να μας πάει σ’ ένα μέρος στην Αίγυπτο, μαζί με μια χορεύτρια κι ένα χαλί, για να χορέψει η κοπέλα.

Μας πήγε 200 χιλιόμετρα μακριά από το Κάιρο, στο πουθενά, μόνοι μας, και όταν φτάσαμε εκεί, ήταν άλλο το μέρος από εκείνο που μας είχαν πει.

Μας ταλαιπώρησαν, η μέρα πέρασε, χάσαμε τον «μπούσουλα», χάσαμε χρήματα’ τα χάσαμε όλα.

Το ότι χάσαμε χρήματα ήταν το μικρό κακό. Ήθελα να βγει το αποτέλεσμα, αλλά αφού δεν συνέβη, αποφάσισα με τον Αλεξ Κωνσταντινίδη, τον προσωπικό μου φίλο, «αδελφό» και σκηνοθέτη, να πάμε στο Ντουμπάι, γιατί θέλαμε έρημο, και ήθελα πολύ να βγάλω αυτή την εικόνα για το τραγούδι μου.

Ήθελα τον άνθρωπο της ερήμου, το βεδουίνο, το οποίο πέτυχα ακριβώς όπως το είχα φανταστεί. Είναι από τις ωραιότερες δουλειές που έχω κάνει και δεν ήθελα να τελειώσει.

View this post on Instagram

Μάτια μου όμορφα !!!❌. ❌

A post shared by Christos_cholidis (@christos_cholidis) on

-Οπότε, το εμπόδιο «λειτούργησε» για καλό;

Κάπως έτσι, ναι. Νομίζω ότι πρέπει να έχεις επιμονή στο στόχο και αυτό ήταν ένα ακόμα παράδειγμα για τον τρόπο που χειρίζομαι τα πράγματα, όταν έχω κάτι στο μυαλό μου, επιμένω πάρα πολύ.

-Αυτή την τακτική ακολουθείς και στα προσωπικά σου;

Προσωπικά έχω πολλά χρόνια να το κάνω, να επιμείνω σε μια γυναίκα για να πετύχω το… στόχο. Επαγγελματικά το κάνω χωρίς σταμάτημα, επιμένω. Ακόμα και να κάνω λάθος, προσπαθώ ξανά.

-«Κυνηγός» έχεις σταματήσει να είσαι;

Δεν θα ήθελα ποτέ να σταματήσω να είμαι «κυνηγός», δεν μου αρέσει να με κυνηγάνε οι γυναίκες, είμαι ο κλασικός τύπος άντρα, όπως οι περισσότεροι άντρες.

-Είσαι άντρας «παλαιάς κοπής»;

Ανάλογα, μπορεί να με πεις. Είμαι στο ρόλο που έχω μάθει, δεν θέλω να αλλάξω, ούτε οι άλλοι να αλλάξουν, όταν αυτό πηγαίνει έτσι, το ακολουθώ, είπε στο ο Χρήστος Χολίδης στο «Λοιπόν».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024