Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aυτός είναι ο λόγος που δεν τα πάτε καλά στην επικοινωνία

Aυτός είναι ο λόγος που δεν τα πάτε καλά στην επικοινωνία

Μην αναρωτιέσαι για το προφανές του πράγματος

Είσαι σίγουρη ότι ταιριάζετε πολύ, αλλά το αρνητικό στοιχείο μεταξύ σας είναι η επικοινωνία. Αυτό που λες όμως μήπως δεν ισχύει τελικά και καλλιεργείς ψεύτικες ελπίδες στον εαυτό σου;

Ερωτική χημεία

Είναι απλό, δε γίνεται να λες ότι τα πάντα καλά όταν αλληλεπιδράτε αλλά ότι δεν έχετε καλή επικοινωνία. Αυτά τα δύο είναι αντίθετες έννοιες και καταστάσεις. Εκτός αν εννοείς ότι κάνετε καλό και παθιασμένο σεξ, αλλά στο κομμάτι του να μιλάτε και να κρατάτε επικοινωνία έχετε θέματα.

Αυτή η περίπτωση είναι συχνή και μάλιστα όχι ιδιαίτερα παράλογη. Άλλο το σεξ άλλωστε και άλλο το να επικοινωνείς με κάποιον όπως ακριβώς το θέλεις.

Έχετε άλλα ενδιαφέροντα

Αν τα ενδιαφέροντά σας είναι διαφορετικά, μη σου κάνει εντύπωση που δεν έχετε να πείτε και πολλά. Το προφανές είναι αυτό. Αν είχατε ενδιαφέροντα σε κοινούς τομείς θα ήταν αρκετά πιο εύκολο να μιλάτε για τα θέματα αυτά σε καθημερινό επίπεδο και όχι σπάνια.

Δουλειά

Όταν η δουλειά σας είναι πολύωρη, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη βρίσκετε και αρκετό χρόνο να επικοινωνείτε μεταξύ σας. Είναι το προφανές. Πόσο μάλλον αν η δουλειά σας αγγίζει άλλους κλάδους, είναι πιο εύκολο να μην έχετε να συζητήσετε πολλά κοινά μεταξύ σας.

Άλλα γενικά ενδιαφέροντα

Το να έχετε άλλα γενικά ενδιαφέροντα στο πλαίσιο το γενικότερο όπως ας πούμε σε επιστημονικό επίπεδο, επίπεδο δραστηριότητας ή ψυχαγωγίας, είναι επίσης μια ακόμα αιτία για να μην τα πηγαίνετε άψογα στην επικοινωνία σας.

Τι να κάνετε για αυτό;

Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν ως ζευγάρι και όχι σε αυτά που σας χωρίζουν. Το θέμα είναι να ξεπερνάτε τα όποια εμπόδια και να μην τους δίνετε περισσότερη δύναμη. Παρ’ όλα αυτά αν βλέπεις και εσύ η ίδια ότι τα πράγματα δε βελτιώνονται καθόλου, αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι δεν ταιριάζετε γενικά.

Από το να χάνετε τον χρόνο σας γιατί δε χωρίζετε να βρείτε κάτι πιο συμβατό με τα δικά σας «θέλω»;

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024