Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάντζιος: «Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός»

Μάντζιος: «Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού τον οποίο χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ενώ αναφέρθηκε και στα οφέλη που αποκόμισε η ομάδα της από την πολύ καλή παρουσία της στα δύο ματς με τους Πειραιώτες.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον οποίο χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

Για το αποτέλεσμα: «Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση. Εμείς σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα και με το 0-0 και σήμερα που βρήκαμε το γκολ. Θέλαμε ένα γκολ εκτός έδρας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός μας πίεσε και ο Βαλμπουενά ήταν εξαιρετικός. Μετά είχαμε την αποβολή. Νομίζω ότι ήταν αυστηρή αλλά θέλω να την δω. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Η εικόνα μας στο πρωτάθλημα είναι πορεία πρωταθλητισμού».

Για το αν είναι κερδισμένη η Λαμία: «Νομίζω κερδισμένοι είμαστε. Δεν παίξαμε αντιποδόσφαιρο ή βρώμικα. Σίγουρα είχαμε έναν ανώτερο αντίπαλο. Βγαίνουμε κερδισμένοι και ας μην πήραμε την πρόκριση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024