Έκπληξη: Ο Τζεράρντ Μπάτλερ έρχεται στη Σπάρτη
Τι θα κάνει εκεί ο "Λεωνίδας από τους 300".
Στη Σπάρτη θα βρίσκεται στις 14 Μαρτίου ο Τζεράρντ Μπάτλερ, στο πλαίσιο της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Σύμφωνα με το laconialive.gr, που επικαλείται την ανακοίνωση του δημάρχου, Πέτρου Δούκα, ο διάσημος ηθοποιός θα βρεθεί στην πόλη στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών και θα τρέξει ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, αυτό το καλοκαίρι.
Υπενθυμίζεται πως ο Τζεράρντ Μπάτλερ ενσάρκωσε τον βασιλιά Λεωνίδα στην αμερικάνικη υπερπαραγωγή του 2006 “300” που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Φρανκ Μίλλερ και στη μάχη των Θερμοπυλών.
Η ταινία, μάλιστα, αποδείχτηκε εισπρακτικός θρίαμβος, καθώς έσπασε ταμεία και σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων, αποφέροντας έσοδα 400 εκατομμυρίων δολαρίων
- Η γη της ελιάς: Οι σχέσεις δοκιμάζονται και τα μυστικά αποκαλύπτονται
- Κουτσούμπας σε Μαξίμου: Επιλέγετε για μία ακόμα φορά τον δρόμο της συγκάλυψης για ένα σκάνδαλο που φέρει την υπογραφή σας
- Παπανικολάου: «Εύχομαι να έχω την ευκαιρία να πάρω το τρόπαιο ακόμα μια φορά»
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές
- Κακλαμάνης: Με αιχμές στον Ανδρουλάκη για τις επιστολικές δεν απαντάει στα κρίσιμα
- Οι τελευταίες οδηγίες για το live των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ
- Κακάο: Οι τιμές καταρρέουν και η πραγματική σοκολάτα… επιστρέφει
- Φορολογικές δηλώσεις: Πώς δηλώνονται οι φιλοξενούμενοι – Οι παγίδες στο Ε1
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442