Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τις θερμοκρασίες να παραμένουν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τις θερμοκρασίες να παραμένουν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα εξασθενήσουν.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως σε κεντρική – ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα βροχής.Ανεμοι: Από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα βόρεια βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Το απόγευμα στις Κυκλάδες θα στραφούν σε βόρειους μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές. Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς που από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια. Aνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Γρήγορα μεταβλητοί με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: Από 10 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024