Το ιαπωνικό μοντέλο πρόκειται να αποκτήσει μια νέα έκδοση με την επιμέλεια της Gazoo Racing, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που έφερε μαζί το πανίσχυρο GR Yaris των 272 ίππων.

Μια έκδοση επιδόσεων με την επιμέλεια της Gazoo Racing πρόκειται να αποκτήσει το ιδιάζουσας σχεδίασης crossover των Ιαπώνων, στοχεύοντας στην περαιτέρω διεύρυνση του ήδη διόλου ευκαταφρόνητου κοινού του.

Αν και προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσο το GR C-HR θα αποτελέσει μέλος της τρέχουσας γενιάς του μοντέλου ή θα ενταχθεί στη δεύτερη γενιά του η οποία αναμένεται από το 2021, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα αξιοποιήσει ένα ανάλογο μηχανικό σύνολο με το πρόσφατο τετρακίνητο GR Yaris.

Ο λόγος φυσικά για τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης των 1.618 κ.εκ. με απόδοση 272 ίππους ο οποίος όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα αξιοποιηθεί επίσης και σε μια έκδοση επιδόσεων της Corolla με την επιμέλεια της Gazoo Racing.

Στην περίπτωση ωστόσο του GR C-HR το παραπάνω σύνολο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε μια υποδεέστερη εκδοχή ισχύος πέριξ των 250 ίππων.

Όπως και να έχει με την απόδοση ισχύος, το σίγουρο είναι ότι ο κινητήρας δεν θα αποτελέσει το μοναδικό σημείο βελτίωσης της έκδοσης επιδόσεων του ιαπωνικού crossover το οποίο αναμένεται να επωφεληθεί από νέα αμορτισέρ, αναβαθμισμένο σύστημα διεύθυνσης, ικανότερα φρένα και φυσικά μια ακόμα επιθετικότερη προσέγγιση στην αισθητική του η οποία με δεδομένο το σχεδιαστικό status του C-HR προδιαγράφεται συναρπαστική.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr