Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i30: Aνανέωση προ των πυλών

Hyundai i30: Aνανέωση προ των πυλών

Το μικρομεσαίο μοντέλο προετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης επιφυλάσσοντας μια πιο αιχμηρή αισθητική αλλά και μια plug-in υβριδική προσθήκη.

Η κορεατική φίρμα παρουσιάζει τα διαπιστευτήρια του ανανεωμένου i30 το οποίο και θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Eν προκειμένω, το σκίτσο αποτυπώνει την σπορ εξοπλιστική έκδοση N-Line στην πεντάθυρη hatchback εκδοχή του μικρομεσαίου μοντέλου με τη Hyundai να αποκαλύπτει ότι η συγκεκριμένη επιλογή εξοπλισμού θα είναι εφεξής διαθέσιμη και για την station wagon έκδοση του μοντέλου που, προφανώς, θα δώσει επίσης το παρών στην ελβετική έκθεση.

Σε ό,τι αφορά τις σχεδιαστικές τροποποιήσεις, το πλέον χαρακτηριστικό στοιχείο είναι τα LED ημέρας σε μοτίβο V τα οποί σε συνάρτηση με το νέο σχήμα της γρίλιας με την κυψελοειδή «υφή» προσδίδουν ένα πιο έντονο δυναμισμό στην όψη του κορεατικού μοντέλου.

Στο ίδιο σπορ μήκος κύματος εντάσσεται και ο ανασχεδιασμός του προφυλακτήρα που έχει αποκτήσει μια πιο επιθετική αισθητική ενώ σύμφωνα με τις συστάσεις, ανάλογη κατεύθυνση αναμένεται να ακολουθήσει και η σχεδιαστική αναθεώρηση του πίσω τμήματος. Την αναβαθμισμένη εικόνα θα συμπληρώσουν νέου σχεδιασμού ζάντες, διαθέσιμες σε διαστάσεις 16-18 ιντσών.

Σημαντικές προδιαγράφονται και οι αναβαθμίσεις στο εσωτερικό με κύρια τη διαθεσιμότητα οθόνης αφής έως και 10,25 ιντσών για το σύστημα infotainment το οποίο θα συνδυαστεί με ψηφιακό πίνακα οργάνων ο οποίος θα αποτελέσει πρωτιά για το i30. Σε ό,τι αφορά το layout αναμένεται να είναι ανάλογης έμπνευσης με το υδρογονοκίνητο Hyundai Νexo.

Σε επίπεδο κινητήρων η σημαντικότερη αλλαγή άπτεται των εναλλακτικών τεχνολογιών καθώς το i30 θα αποκτήσει επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία του μια plug-in υβριδική έκδοση. Αυτή αναμένεται να αξιοποιήσει ένα ανάλογο σύνολο με το υβριδικό Tucson αξιοποιώντας τετρακύλινδρο κινητήρα 1,6 βενζίνης σε συνδυασμό με ηλεκτρικό μοτέρ.

Φυσικά, σε δεύτερο χρόνο επίκεινται και οι ανανεωμένες εκδοχές του i30 N οι οποίες κρίνοντας από την σπορ αναβάθμιση των εκδόσεων N-Line αλλά και τα ευρύτερα σχέδια της Hyundai για την ανάπτυξη του brand N, προδιαγράφονται ικανότερες και επιθετικότερες.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024