Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη στις ΗΠΑ: Εκρυβαν στη σοφίτα το πτώμα της 11χρονης κόρης τους

Φρίκη στις ΗΠΑ: Εκρυβαν στη σοφίτα το πτώμα της 11χρονης κόρης τους

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου η Πυροσβεστική έφτασε στην κατοικία της οικογένειας, καθώς έβγαινε καπνός από αυτήν, όπου και βρήκαν ανθρώπινα οστά ανηλίκου

Σάλο προκαλεί η είδηση πως γονείς στις ΗΠΑ κατηγορούνται για κακοποίηση των τριών θετών παιδιών τους, ενώ φέρεται να είχαν κρύψει για δύο χρόνια στη σοφίτα του σπιτιού τους το πτώμα της 11χρονης, επίσης θετής, κόρης τους.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου η Πυροσβεστική έφτασε στην κατοικία της οικογένειας, καθώς έβγαινε καπνός από αυτήν, όπου και βρήκαν ανθρώπινα οστά ανηλίκου.

Όπως μεταδίδει η New York Post, λίγες ώρες πριν, η Υπηρεσία Ασφάλειας Παιδιού είχε απομακρύνει από το σπίτι έναν 9χρονο και μια 4χρονη, καθώς είχαν προηγηθεί καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών.

Οι γονείς παραδέχθηκαν ότι το πτώμα που βρέθηκε στη σοφίτα ανήκει στην 11χρονη κόρη τους.

Είχε εξαφανιστεί από το 2017

Το άτυχο κορίτσι είχε εξαφανιστεί από το 2017, με τον θετό πατέρα της να υποστηρίζει τότε ότι το παιδί μετακόμισε στο εξωτερικό.

Ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, υποστήριξε ότι η κοπέλα αρρώστησε το καλοκαίρι του ίδιου έτους αλλά δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Όπως σημείωσε μάλιστα, δεν ανέφεραν τον θάνατο στις Αρχές καθώς ο ιατροδικαστής θα εντόπιζε τα σημάδια της κακοποίησης στο άψυχο σώμα του κοριτσιού.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024