Το δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Κόμπι Μπράιαντ έρευνα η Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας των Μεταφορών (NTSB).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η οποία επικαλείται την NTSB, τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα.

Παράλληλα, η Επιτροπή διερευνά τι συνέβη σχετικά με το δυστύχημα, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου που διαδραμάτισε η ομίχλη.

Η τελική έκθεση, ωστόσο, αναμένεται σε τουλάχιστον ένα χρόνο.

Την ίδια στιγμή, ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε κατά τη συντριβή και οι περισσότερες από τις συσκευές μετατοπίστηκαν, σύμφωνα με την έρευνα της NTSB που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.

Το σύστημα ελέγχου ήταν σπασμένο και υπέστη ζημιά από τη φωτιά. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι από τη στιγμή που ένα κλαδί δέντρου ήταν κομμένο στο σημείο της συντριβής, φαίνεται ότι οι μηχανές λειτουργούσαν και οι ρότορες στρέφονταν τη στιγμή της συντριβής.

Η έκθεση της NTSB ήταν απλώς ενημερωτική και δεν προσέφερε πληροφορίες για το τι προκάλεσε τη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ, του οποίου η επικήδεια τελετή θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο