Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρισον Φορντ : Η ιστορία των ΗΠΑ εξαρτάται από την μετανάστευση

Χάρισον Φορντ : Η ιστορία των ΗΠΑ εξαρτάται από την μετανάστευση

Ο διάσημος ηθοποιός Χάρισον Φορντ σε ένα σπάνιο δημόσιο ξέσπασμα μίλησε για όλους και όλα

Ο Χάρισον Φορντ σε ένα σπάνιο δημόσιο ξέσπασμα του κατά την προώθηση της νέας του ταινίας με τίτλο «The Call of the Wild», που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Φεβρουαρίου, δήλωσε πως ότι οι ΗΠΑ έχουν χάσει την «ηθική ηγεσία» και την «αξιοπιστία στον κόσμο»,

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα για την πολιτική μετανάστευσης στη χώρα του, και γενικότερα για την κατάσταση της αμερικανικής πολιτικής, αλλά και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Ο διάσημος ηθοποιός υπογράμμισε ακόμα, ότι οι ΗΠΑ πρέπει καλέσουν τους ανθρώπους να μπουν στη χώρα.

«Μην τους κρατάτε έξω. Αυτή είναι η ιστορία της Αμερικής, εξαρτάται από τη μετανάστευση».

«Η θέση μας είναι περιορισμένη λόγω της έλλειψης ηθικής ηγεσίας, βασικά. Έχουμε χάσει μέρος της αξιοπιστία μας στον κόσμο και είμαστε ανυπόμονοι να την ανακτήσουμε».

Μιλώντας δε για την κλιματική αλλαγή ο Χάρισον Φορντ είπε:

«H επιστήμη γελοιοποιείται από τους ανθρώπους στο ιδεολογικό στρατόπεδο. Απορρίπτουν τη σοφία, την επιστημονική πειθαρχία υπέρ μιας πολιτικής άποψης» και εξέφρασε τον θαυμασμό του στην Γκρέτα Τούνμπεργκ για την ακτιβιστική της δράση.

«Οι νέοι άνθρωποι αναλαμβάνουν σε όλον τον κόσμο ηγετικό ρόλο, αυτό πρέπει να κάνουν, είναι η φυσική εξέλιξη του κόσμου. Επικροτώ το ρόλο της Γκρέτα που ηγείται των νέων», είπε ο 77χρονος ηθοποιός.

Ο Χάρισον Φορντ πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι η απειλή του φυσικού κόσμου είναι η μοναδική, μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα».

Στο μεταξύ η πρόεδρος της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια των BAFTA, ότι ο Χάρισον Φορντ θα επιστρέψει στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς για την πέμπτη ταινία του franchise.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, «δουλεύουμε πάνω σε αυτό, να πάμε το σενάριο εκεί που θέλουμε και μετά θα είμαστε έτοιμοι. Ο Χάρισον Φορντ θα παίξει, ναι. Δεν είναι επανεκκίνηση, είναι συνέχεια».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024