Στο μικροσκόπιο των αρχών ο νεαρός κουκουλοφόρος που πλήρωσε υπάλληλο για να καθαρίσει το διαμέρισμα – γιάφκα, του αποκαλούμενου «Τοξοβόλου του Συντάγματος» και των συνεργών του που βρέθηκε στα Πατήσια.

Πρόκειται για ένα ισόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο, στο οποίο οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν λίγο πριν την εντολή που είχε δώσει άγνωστος σε καθαριστή, να σβήσει και τα τελευταία ίχνη.

Στο τάμπλετ, το κινητό, τα usb stick και τις κάρτες sim ευελπιστούν πλέον οι αστυνομικοί να βρουν δεδομένα που θα τους βοηθήσουν στις έρευνες που κάνουν για να μάθουν τι σχεδίαζαν ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» και οι δύο γυναίκες που φέρονται ως συνεργοί του από το καλοκαίρι και μετά.

Ένας μυστηριώδης άνδρας συναντήθηκε την Τετάρτη με έναν καθαριστή, από τον οποίο ζήτησε να πάει στο διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο.

«Το μεσημέρι της Τετάρτης με πήρε ένας άγνωστος άνδρας και μου ζήτησε να συναντηθούμε γιατί πέθανε ο αδερφός του και ήθελε να καθαρίσω το σπίτι. Κλείσαμε ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας. Ήρθε, μου έδωσε 60 ευρώ, τη διεύθυνση και τα κλειδιά και μου είπε να κρατήσω οποιοδήποτε αντικείμενο θέλω και τα υπόλοιπα να τα πετάξω στα σκουπίδια» τόνισε ο καθαριστής.

Ο μυστηριώδης άνδρας φρόντισε όσο διήρκησε η κουβέντα να κρύψει το πρόσωπό του. «Δεν μπορώ να σας περιγράφω τον άνδρα με τον οποίο συναντήθηκα. Φορούσε γυαλιά ηλίου και κουκούλα, ενώ μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να κρύψει το πρόσωπό του» πρόσθεσε ο ίδιος.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους εικόνες από το drone που βρέθηκε στο διαμέρισμα “ασφαλείας” στα Πατήσια, όπου διαφαίνονται τοπία τόσο από την Τρίπολη Αρκαδίας, όσο και από την Αρναία Χαλκιδικής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο