Επεισοδιακή επίσκεψη Χατζηδάκη στην Πτολεμαΐδα- Γιουχαρίσματα, μαύρες σημαίες και πανό
Φώναζαν "Κάτω τα χέρια από την ΔΕΗ".
Με γιουχαρίσματα, πανό και μαύρες σημαίες «υποδέχτηκαν» συνδικαλιστές τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη έξω από το εργοστάσιο λιγνίτη της ΔΕΗ «Πτολεμαΐδα V».
Το κυβερνητικό στέλεχος έφθασε στην περιοχή το απόγευμα της Παρασκευής, όπου συνδικαλιστές της ΔΕΗ του επιφύλαξαν μία «θερμή» υποδοχή.
Έτσι δεν άργησε να δημιουργηθεί ένταση, καθώς υπήρξαν σπρωξίματα, γιουχαΐσματα και συνθήματα, όπως «Κάτω τα χέρια από την ΔΕΗ» εναντίον του κ. Χατζηδάκη.
Μετά την ένταση, ο υπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοστασίου, ενώ ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα προβλήματα των εργαζομένων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Χατζηδάκης έχει επανειλημμένως ταχθεί υπέρ της μετάβασης της ΔΕΗ σε «καθαρότερες» μορφές ενέργειας, κάτι το οποίο θέτει εν αμφίβολο το μέλλον των εργοστασίων λιγνίτη τόσο στην Πτολεμαΐδα, όσο και στη Μεγαλόπολη.
- Λιβύη: 53 μετανάστες νεκροί ή αγνοούμενοι μετά την ανατροπή λαστιχένιας λέμβου στα ανοικτά της χώρας
- Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου
- Ο πρώην παίκτης της Premier League που είχε υπογράψει συμβόλαιο με ρήτρα που απαγόρευε ταξίδι… στο διάστημα!
- Άρτα: Θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 35χρονης μητέρας
- Δυτική Όχθη: Έντονες αντιδράσεις από τους Παλαιστίνιους για τα νέα μέτρα του Ισραήλ – «De facto προσάρτηση»
- Greece Energy Outlook: Deals and Vertical Corridor Talks

