Είναι πολύ επικίνδυνο και απαράδεκτο τόνισε ο κ. Βούτσης να επανεμφανίζονται ακροδεξιά τάγματα εφόδου και να τρομοκρατούν πρόσφυγες, μετανάστες και κατοίκους στη Μόρια

Σκληρή απάντηση στην πρόκληση και τη ρητορική Βελόπουλου για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα και τα όσα συμβαίνουν στη Μόρια έδωσε ο τέως πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης παρεμβαίνοντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Είναι πολύ επικίνδυνο και απαράδεκτο τόνισε ο κ. Βούτσης να επανεμφανίζονται ακροδεξιά τάγματα εφόδου και να τρομοκρατούν πρόσφυγες, μετανάστες και κατοίκους στη Μόρια, την ώρα που εξελίσσεται και βαίνει προς την ολοκλήρωση η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Σε αυτό, όπως επεσήμανε ο Νίκος Βούτσης, συμβάλει η επανεμφάνιση μέσα στο Κοινοβούλιο της ρητορικής περί «λαθρομεταναστών» και «λαθροεισβολέων» που τα προηγούμενα χρόνια, κοινή συναινέσει από όλα τα κόμματα του Δημοκρατικού τόξου είχε σχεδόν εκλείψει.

«Το “θα χυθεί αίμα” όταν ακούγεται μέσα στην αίθουσα του Ελληνικού Κοινοβουλίου βρίσκει αυτιά που το ακούν είτε γιατί είναι σαλεμένα μυαλά είτε γιατί έχουνε ρατσιστικές αντιλήψεις» υπογράμμισε ο Νίκος Βούτσηςκαλώντας παράλληλα τους βουλευτές να διαβάσουν την ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, η οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr