Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παλαιό Φάληρο: Καρέ - καρέ η διάσωση γυναίκας [Συγκλονιστικές εικόνες]

Παλαιό Φάληρο: Καρέ – καρέ η διάσωση γυναίκας [Συγκλονιστικές εικόνες]

Λίγο πριν τις 8:30 το πρωί της Πέμπτης οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα από το διαμέρισμα που έπιασε φωτιά. Ευτυχώς η γυναίκα είχε τις αισθήσεις της.

Τις δραματικές ώρες της διάσωσης δυο γυναικών από φλεγόμενο κτίριο στο Νέο Φάληρο μετέδωσε ζωντανά η τηλεόραση του ΣΚΑΪ που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της πυρκαγιάς στη συμβολή των οδών Πρωτέως και Μουσών.

Με κομμένη την ανάσα οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν τους πυροσβέστες να ανεβαίνουν με τη βοήθεια κλιμακοφόρου οχήματος στο φλεγόμενο διαμέρισμα και να σώζουν τη ζωή μιας γυναίκας που είχε εγκλωβιστεί.

Η ίδια μόλις πάτησε τα πόδια της στο έδαφος και την παρέλαβαν για να την περιθάλψουν οι άνδρες του ΕΚΑΒ, αν και όπως φαίνεται είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ, ευχαρίστησε τους διασώστες της.

Λίγο πριν τις 8:30 οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα από το διαμέρισμα που έπιασε φωτιά. Ευτυχώς η γυναίκα είχε τις αισθήσεις της. Λίγο πριν επιβιβαστεί στο ασθενοφόρο η γυναίκα φώναξε, μάλιστα, «ευχαριστώ» στους πυροσβέστες και τους γείτονες.

Λίγα λεπτά αργότερα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και μια δεύτερη γυναίκα από την τάρατσα του κτηρίου – είχε επίσης τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής οι δυο γυναίκες έχουν ελαφρά εγκαύματα. Όπως είπε δεν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι και η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Λίγα λεπτά μετά οι πυροσβέστες ξεκινούν νέα επιχείρηση αυτή τη φορά από την ταράτσα του κτιρίου. Εκεί βρισκόταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, φορώντας τη ρόμπα της.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία επί της οδού Πρωτέως από την οδό Μουσών είχε διακοπεί.

Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Οι πυροσβέστες έψαξαν στην πολυκατοικία αν υπήρχαν άλλοι εγκλωβισμένοι, είτε στο διαμέρισμα είτε στο κτίριο, χωρίς να βρουν κάποιον.

Οι εικόνες από την επιχείρηση της αστυνομίας είναι συγκλονιστικές.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024