Σε πλήρη εφαρμογή τα μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης του κοροναϊού, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Με θερμομέτρηση, μέσω θερμομέτρου υπερύθρων, ελέγχθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην πύλη αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα αεροσκάφους που έφθασαν με πρωινή πτήση από Κίνα.
Πρόκειται για εφαρμογή του συστήματος ενεργητικής επιτήρησης για την ανίχνευση υπόπτων ή πιθανών κρουσμάτων του νέου κορονοϊού 2019-nCoV σε όλες τις απευθείας πτήσεις από Κίνα, που εφαρμόζει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).