Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μην του λες τι θα κάνει με τους φίλους του

Μην του λες τι θα κάνει με τους φίλους του

Είναι θέμα κοινής λογικής

Το ότι ο καθένας έχει τη δική του ζωή έξω από τη σχέση του είναι κάτι το υγιές. Το να παρεμβαίνεις όμως λέγοντάς του τι να κάνει και τι να μην κάνει από τη στιγμή που πρακτικά δε βλάπτει κανέναν, δε μπορείς να του το λες.

Παρέα

Το να έχει ο σύντροφός του τη δική του παρέα είναι μια κατάσταση που μπορεί να βοηθάει και τη σχέση σας. Είναι θετικό ότι έχει χρόνο και για άλλα άτομα γιατί σημαίνει ότι είναι ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος και δε βλέπει τη ζωή μέσα από μια και μόνο σχέση.

Όταν βγαίνει με τους φίλους του μπορεί να του λείπεις, γεγονός που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο ωραία και συναισθηματικά.

Δικαίωμά του

Δε μπορείς να του λες τι θα κάνει και τι δε θα κάνει τη στιγμή που είναι ένας ώριμος άνθρωπος και έχει το δικαίωμα να επιλέγει την καθημερινότητά του και πώς αυτή θα πραγματώνεται από τον ίδιο.

Το ότι είστε μαζί δε σημαίνει ότι θα του απαγορεύεις κιόλας με ποιους θα βγαίει ή και πώς θα περνάει τον χρόνο του. Αν θες να τα πηγαίνετε καλά μεταξύ σας καλό θα είναι να τον αφήνεις επιτέλους να κάνει και αυτά που εκείνος θέλει.

Προσωπικός χρόνος

Το ότι χωρίς λόγο κάθεσαι και του λες ότι δε θες να βγαίνει με τους φίλους του και μάλιστα όταν εκείνοι είναι νορμάλ άτομα, δείχνει πολλά για εσένα την ίδια. Κάνε μια αυτοκριτική ξέρεις δε βλάπτει.

Έχει προσωπικό χρόνο και μέσα σε αυτόν πολλές φορές βάζει και εσένα. Εσύ πάλι μάλλον για να κάνεις θέμα κάτι τόσο το φυσιολογικό, προφανώς και δεν έχεις προσωπικό χρόνο, ή άλλα ενδιαφέροντα.

Είναι πολύ θλιβερό ότι εξαρτάσαι από κάποιον μόνο και μόνο για να νιώθεις ολοκληρωμένος άνθρωπος. Καλό θα είναι να λύσεις το όλο θέμα με τον εαυτό σου πρώτα και μετά να προσπαθείς να ελέγξεις τον καθένα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024