
Μάσκες και εξοπλισμό στην Ουχάν στέλνει η Ένωση Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας
Τα προϊόντα έχουν αποσταλεί ήδη στην Κίνα, όπως γνωστοποιείται από την εν λόγω ένωση, σε σχετική σημερινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δωρεά σε μάσκες και εξοπλισμό από την Ένωση Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας στην πόλη Ουχάν.
Ειδικότερα στους κατοίκους του Ουχάν και τους ιατρούς και το προσωπικό των νοσοκομείων του η Ένωση Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας, αγόρασε κατόπιν δωρεών μελών – επενδυτών, από ελληνικές φάρμακαπροθήκες, σχεδόν 5.000 τεμάχια μάσκες και εξοπλισμό, για να δείξει την έμπρακτη συμπαράσταση στη μάχη κατά της εξάπλωσης των κρουσμάτων του κοροναϊού.
Τα προϊόντα έχουν αποσταλεί ήδη στην Κίνα, όπως γνωστοποιείται από την εν λόγω ένωση, σε σχετική σημερινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
- Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις: Έγινε αστροναύτης και απάντησε για τα ταξίδια του (pic)
- Καθοριστικό βήμα για την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Ραφήνα
- Μουσείο Μπενάκη: Η ελληνικότητα, η ιδέα, ο άνθρωπος
- «Η γη της ελιάς»: Ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- Κουτσούμπας για τις άρσεις ασυλίας: Από τη μία το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ και από την άλλη ο λαός χωρίς εισόδημα



