Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κάκος δεν είδε κόκκινη του Γιαννούλη, αλλά είχε δει κόκκινη του Ιντέγε σε ΙΔΙΑ φάση

Ο Κάκος δεν είδε κόκκινη του Γιαννούλη, αλλά είχε δει κόκκινη του Ιντέγε σε ΙΔΙΑ φάση

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον Τάσο Κάκο που τιμάει το ψωμί που - ισχυρίζεται πως δεν - του δίνει ο Ιβάν Σαββίδης στο Open. Δεν είδε τίποτα στο πάτημα του Γιαννούλη στον Νάγκι, αλλά είχε δει κόκκινη κάρτα του Ιντέγε σε ίδια φάση σε ντέρμπι ΑΕΚ - Άρης. Ανακάλυψε και πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Τάσος Κάκος όπως… Ραζβάν Λουτσέσκου. «Για μένα είναι πέναλτι», έλεγε και ξανά έλεγε ο αμισθί (σύμφωνα με τον ίδιο) παλαίμαχος διαιτητής για ένα μαρκάρισμα πάνω στον Λημνιό στο χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου. «Μα είναι έξω από την περιοχή», να του λένε οι γύρω του, τίποτα ο Κάκος. Τον χαβά του. Έβλεπε μπροστά του τη φάση, έβλεπε μέσα στα μάτια του ότι είναι εκτός περιοχής, αλλά δε σταματούσε. Πέναλτι έλεγε. Το φώναζε. Για να γίνει ακόμα πιο αρεστός στο αφεντικό του και να παραμείνει κι άλλη σεζόν στις εκπομπές που πρέπει να τις βλέπει μόνο το σόι του.

Πάμε, όμως, και στην ιστορική κωλοτούμπα που έκανε ο Τάσος Κάκος. Ντρέπεται και ο Ιωάννης Μελισσανίδης, που με τέτοια καριέρα και με τόσα μετάλλια, τέτοια κωλοτούμπα δεν είχε κάνει. Σχολίασε ο Κάκος τις φάσεις του ντέρμπι και μέσα σε αυτές του έδειξαν φυσικά και το δολοφονικό πάτημα του Γιαννούλη στον Νάγκι. Και τι είπε ο Κάκος; Κρατηθείτε. Ότι δεν είναι τίποτα! Ότι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν έχει πρόθεση να πατήσει τον Νάγκι. Προφανώς αφού δεν έβγαλε αίμα ο Ούγγρος, δεν υπάρχει τίποτα σύμφωνα με τον Κάκο.

Και άντε να του το συγχωρέσεις του ανθρώπου, μπορεί πράγματι να είδε στο βλέμμα του Γιαννούλη ότι δεν είχε πρόθεση. Μπορεί ο Κάκος να διαβάζει το βλέμμα και να είδε στον μπακ του ΠΑΟΚ καλή θέληση. Αλλά βρε Τάσο, εκτίθεσαι. Εκτίθεσαι γιατί ξεχνάς γρήγορα. Δεν πάει πολύς καιρός από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη στο ίδιο γήπεδο. Εκεί λοιπόν ο Ιντέγε πάτησε το πόδι του Μάνταλου σε μια φάση ακριβώς ίδια με αυτή του Γιαννούλη με τον Νάγκι.

Ο Νιγηριανός, αν και δεν το έκανε επίτηδες, αποβλήθηκε έπειτα από την εξέταση της φάσης μέσω VAR. Στην ίδια εκπομπή, ο Τάσος Κάκος, που δεν είδε τίποτα στον Γιαννούλη, μιλούσε για ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα πάνω στον Ιντέγε. Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον… αμισθί Κάκο. Κόκκινη στον Ιντέγε, τίποτα στον Γιαννούλη. Σε ΙΔΙΑ φάση. Δεν πρέπει να έχει υπάρξει άλλη τέτοια… κωλοτούμπα στα παγκόσμια χρονικά.

Θυμηθείτε τι έλεγε ο Τάσος Κάκος στη φάση του Ιντέγε και δείτε τι έλεγε χθες στα βίντεο που ακολουθούν:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024