Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Crown: Ποια ηθοποιός θα είναι η επόμενη βασίλισσα Ελισάβετ;

The Crown: Ποια ηθοποιός θα είναι η επόμενη βασίλισσα Ελισάβετ;

Η διάσημη ηθοποιός που θα υποδυθεί την βασίλισσα Ελισάβετ στη δημοφιλή σειρά The Crown, διαδεχόμενη την Ολίβια Κόλμαν

Η βραβευμένη με όσκαρ η ηθοποιός Ολίβια Κόλμαν διαδέχτηκε την Κλερ Φόι που ενσάρκωσε την βασίλισσα Ελισάβετ με μεγάλη επιτυχία στις δύο πρώτες σεζόν της δημοφιλούς σειράς «The Crown».

Τώρα, έρχεται η σειρά της Ολίβια Κόλμαν να παραδώσει τα σκήπτρα της σε μία νέα πρωταγωνίστρια.

View this post on Instagram

A woman. A sister. A daughter. A wife. A mother. #TheCrown

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix) on

Ακολουθώντας τα χνάρια της προκατόχου της, θα δώσει τη σκυτάλη μετά από δύο σεζόν, αφού εκτός από την τρίτη που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Νοέμβριο θα είναι και στην 4η που αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Η νέα ηθοποιός που παραλαμβάνει το στέμμα και διαδέχεται την Ολίβια Κόλμαν  στο ρόλο της βασίλισσας της Ελισάβετ είναι η Ιμέλντα Στόντον.

Τι αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς

Η Στόντον θα λάβει τη σκυτάλη από την Ολίβια Κόλμαν η οποία υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ στον τρίτο και τέταρτο κύκλο, και όπως ανακοίνωσε το Netflix η δημοφιλής σειρά θα ολοκληρωθεί στους 5 κύκλους.

Όπως σημειώνει σχετικά το BBC, αρχικά θεωρήθηκε ότι το τηλεοπτικό δράμα που αφορά στη βασιλική οικογένεια της Βρετανία, θα «έτρεχε» για έξι σεζόν οι οποίες καλύπτουν έξι δεκαετίες.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιβεβαιώνω ότι η Ιμέλντα Στόντον  θα είναι η βασίλισσα Ελισάβετ στην πέμπτη και τελευταία σεζόν, εισάγοντας το «The Crown» στον 21ο αιώνα.

Η Ιμέλντα  είναι μια εκπληκτική ηθοποιός και θα συνεχίσει την επιτυχία της Κλερ Φόι  και της Ολίβια Κόλμαν», δήλωσε ο Πίτερ Μόργκαν που είναι ο δημιουργός της σειράς.

«Στην αρχή φαντάστηκα ότι το The Crown θα τρέξει για έξι σεζόν, αλλά τώρα που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε τις ιστορίες της 5ης σεζόν μου είναι ξεκάθαρο ότι αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να μπει ένα τέλος. Είμαι ευγνώμων στο Netflix και τη Sony που στήριξαν αυτή την απόφαση» συμπλήρωσε.

«Οι πρώτες τρεις σεζόν του The Crown όρισαν μια εποχή και γνωρίζω ότι η επερχόμενη 4η σεζόν θα συμπληρώσει αυτή την επιτυχία. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός βραβευμένο προγράμματος που δημιουργήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Στηρίζω απόλυτα την δημιουργική απόφαση του Πίτερ Μόργκαν και ανυπομονώ να δω την Ιμέλντα Στόντον και το υπόλοιπο cast και την ομάδα της πέμπτης σεζόν να φέρνουν στην σειρά ορόσημο ένα ταιριαστό και θεαματικό τέλος», δήλωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος του Netflix, Cindy Holland.

Μαζί με τα νέα της διαδοχής όμως έρχονται κι αυτά του μεγάλου φινάλε της σειράς του Νetflix που θα είναι στην 5η σεζόν.

Μπορεί οι θαυμαστές του «The Crown» να ονειρεύτηκαν μετά το Megxit να δουν την Μέγκαν Μαρκ να υποδύεται τον εαυτό της, αλλά φαίνεται πως η ιστορία της βασίλισσας Ελισάβετ θα ολοκληρωθεί πριν εμφανιστεί στη ζωή του παλατιού η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με άλλο τρόπο με την δημοφιλή πλατφόρμα αφού τους θέλουν διακαώς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024