«Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ, γκέλαρε και ο Λεβαδειακός
Τα Χανιά πήραν «χρυσό» βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), αλλά ο Λεβαδειακός δεν εκμεταλλεύτηκε την γκέλα των Ηπειρωτών, μένοντας στο 1-1 με την ΑΕ Καραϊσκάκη.
Δεύτερη συνεχόμενη «γκέλα» για τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, που δέχτηκε γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από τα Χανιά, μένοντας στο 1-1.
Οι Ηπειρώτες πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Λεό στο 16ο λεπτό, κάνοντας το 1-0. Ο ΠΑΣ είχε και δύο χαμένες ευκαιρίες με τον Κρίζμαν για να αυξήσει το προβάδισμά του στην συνέχεια, ενώ ακολούθησε η μεγαλύτερη όλων, με το δοκάρι του Λώλη.
Ο Βρεττός ωστόσο χάλασε τα πλάνα των γηπεδούχων καθώς σκόραρε στο φινάλε με διαγώνιο σουτ για το τελικό 1-1.
Μεγάλη ευκαιρία να νικήσουν και να βρεθούν στη δεύτερη θέση έχασαν τόσο ο Λεβαδειακός, όσο και ο Καραϊσκάκης στο μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.
Οι Βοιωτοί που έτρεχαν ένα σερί πέντε σερί νικών πήραν το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, με χτύπημα πέναλτι του Μάντζιου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση στο τέρμα του Χατζηστραβού στο 51′ κι έτσι απέσπασαν τον βαθμό.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.