
Ζάκυνθος: Τουριστικό γραφείο έλεγε πως το Ναυάγιο είναι στην… Τουρκία
“Τουρκική” έγινε η Ζάκυνθος για “χάρη” κάποιων… αδιανόητων τύπων, οι οποίοι προσπαθούν να προωθήσουν πακέτα διακοπών – μεταξύ άλλων – και προς την Τουρκία.
“Τουρκική” έγινε η Ζάκυνθος για “χάρη” κάποιων… αδιανόητων τύπων, οι οποίοι προσπαθούν να προωθήσουν πακέτα διακοπών – μεταξύ άλλων – και προς την Τουρκία.
Δεν ξέρουμε αν θέλησαν να εκμεταλλευτούν μια παγκόσμια γνωστή η παραλία για… όπου τους βόλευε, η αν απλά είναι τόσο άσχετοι, πάντως το σίγουρο η συγκεκριμένη διαφήμιση προκαλεί… γέλια και κλάματα, αν όχι οργή.
Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία από την δημοσίευση μια αναγνώστρια του newsit.gr έδωσε την είδηση και οι… δημιουργοί αυτού του “τερατουργήματος” είναι Γερμανοί.
Δείτε παρακάτω
- Ο Ρόδρι μένει στη Μάντσεστερ Σίτι – Η… επιβεβαίωση του Μαρέσκα (pic)
- Γερμανία: Ο βιομηχανικός τομέας λέει ότι χάνονται 15.000 θέσεις εργασίας κάθε μήνα
- Χαλκιδική: Σε καλή κατάσταση το 2,5 ετών κοριτσάκι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
- Πέθανε ο Τσακ Ράσελ, σκηνοθέτης της ταινίας «Η Μάσκα», σε ηλικία 74 ετών
- Καλλιθέα: Η 37χρονη έγκυος κάλεσε μόνη της την αστυνομία όταν έφυγε ο σύντροφός της που την ξυλοκόπησε
- Ο ΛεΜπρόν θα έχει χαμηλότερο μισθό από 8 παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού