Πανιώνιος: Η αποστολή ενόψει Άρη
Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του ματς με τον Άρη, Νίκι Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.
Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος (02/02, 15:00).
Οι κυανέρυθροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του ματς στη Θεσσαλονίκη και ο προπονητής, Νίκι Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.
Από την αποστολή απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Σταυρόπουλος και Σαραμαντάς, ενώ επιστρέφει ο Καμαρά μετά από δύο μήνες.
Η αποστολή του Πανιωνίου: Κότνικ, Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Ευαγγέλου, Μίκο, Κιάκος, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Ρέτσος, Παπανικολάου, Καμαρά, Εμμανουηλίδης, Αραμπουλι, Δούμτσιος.
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442