Η Ρούλα Πατεράκη σε τηλεοπτικές της δηλώσεις αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή και τον… Ντάνο!
https://www.instagram.com/p/BfWOz5TlkLy/
Ο Ντάνος
Η ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ρούλα Πατεράκη, ρωτήθηκε για τον αν θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Δεν τον γνωρίζω καλά τον άνθρωπο, αλλά αν έχω επαφή μαζί και δω ότι τα καταφέρνει, έστω τα κουτσοκαταφέρνει ακόμα, γιατί να μην παίξω; Όλοι αυτοί που είναι στα σανίδια και παίζουν μήπως είναι πολύ reality και δεν το καταλαβαίνουν όλοι; Πολλές φορές το βρίσκω ότι είναι πάρα πολύ μεγάλη έπαρση και υπεροψία ορισμένα πράγματα και πρέπει να έχει κανείς πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.
https://www.instagram.com/p/B4Nljb9gVn1/
Η άποψη της για τον Σεφερλή
Δεν έχω παρακολουθήσει έργο του Σεφερλή, τον έχω δει μια-δυο φορές στην τηλεόραση. Νομίζω ότι έχει ταλέντο. Όσο ταλέντο και να έχεις αν το αντικείμενο είναι πάντοτε πολύ φτηνιάρικο…. δεν σημαίνει ότι το ταλέντο σου ευοδώνεται».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.