Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Kαρκίνος όταν έχει ερωτικά κέφια

O Kαρκίνος όταν έχει ερωτικά κέφια

Η ερωτική πράξη είναι για αυτό το ζώδιο κάτι το πολύ σημαντικό

Ο Καρκίνος είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο. Μέσα από το σεξ εκφράζεται και αυτή η ευαισθησία. Δεν κάνει σεξ απαραίτητα για να ηρεμήσουν οι ορμές του, κάνει και για να δεθεί συναισθηματικά με τον σύντροφό του επίσης.

Σεξ

Έχει τα πάντα σαν κατάσταση. Από φετίχ, μέχρι συναισθήματα και χουχούλιασμα. Πολλά τρυφερά παιχνιδάκια, στη συνέχεια ακολουθεί μασάζ, κεριά αναμμένα δίπλα στο κρεβάτι, απαλή μουσική, αρωματικά ποτ πουρί, τα πάντα προκειμένου να ξυπνήσουν όλες οι αισθήσεις. Θα είναι τρυφερός και με πάθος και ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που δε θα ξεχάσετε σύντομα.

Μπορεί να έχει πολλά παραδοσιακά στοιχεία, αλλά αυτό δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση ότι θέλει ένα κρεβάτι που θα είναι ανατρεπτικό και θα έχει περισσότερο πάθος και ένταση.

Καλό θα είναι, βέβαια, να μην περιμένετε καινοτομίες και πειραματισμούς, γιατί είναι πολύ συντηρητικό ζώδιο. Θα βρεθούν κάποιοι που, ίσως, να είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν κάτι νέο, αλλά ποτέ δεν θα το προτείνουν από μόνοι τους.

Δεν έχει κόμπλεξ

Μπορεί να είναι ρομαντικός και ευαίσθητος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα κάνει σεξ με άγριο τρόπο, σεξ στο οποίο ο ίδιος θα γίνει υποτακτικός κλπ. Δεν έχει κόμπλεξ και αυτό φαίνεται όταν είναι με τον σύντροφό του, ο οποίος δεν περίμενε καν ότι θα έχει τέτοια γούστα στο κρεβάτι.

Κάντε τους πάντα να αισθάνονται ασφαλείς όταν προσπαθούν κάτι νέο. Ίσως να τους αρέσει και να το εντάξουν στη σεξουαλική σας ζωή. Ζει τον έρωτα όπως τον θέλει και όπως τον νιώθει. Δεν του αρέσει να βάζει ταμπού στα «θέλω» του.

Ο σύντροφός του θα πρέπει να είναι και αυτός απαλλαγμένος από αναστολές για να μπορεί να μοιράζεται τις απολαύσεις μαζί του.  Αν και η ζωή του ταυτίζεται με την “παράδοση, ο τρόπος που ερωτεύεται δεν είναι καθόλου παραδοσιακός: του αρέσουν οι σχέσεις με “προχωρημένα άτομα” ή τουλάχιστον οι σχέσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024