Εως ότου μεταβεί στο γραφείο του (στο ισόγειο της Βουλής, δίπλα από το γραφείο των κοινοβουλευτικών συντακτών) χαιρέτησε, αγκάλιασε και ασπάστηκε πολλούς βουλευτές

Από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης έφθασε στη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ότι υπάρχει θέμα με την κυβέρνηση.

Εως ότου μεταβεί στο γραφείο του (στο ισόγειο της Βουλής, δίπλα από το γραφείο των κοινοβουλευτικών συντακτών) χαιρέτησε, αγκάλιασε και ασπάστηκε πολλούς βουλευτές.

Εις εξ αυτών μάλιστα, Γραμματέας της ΚΟ, βγήκε να τον υποδεχθεί. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ήταν ο κ. Καλαφάτης, στον οποίο τηλεφώνησε ο κ. Σαμαράς για να τον ενημερώσει πως δεν προσήλθε στην ψηφοφορία για το ποδόσφαιρο για «προσωπικούς λόγους».

Μόλις τον είδε ο κ. Καλαφάτης στον διάδρομο της Βουλής τον αγκάλιασε, με τον κ. Σαμαρά να του λέει: «Πήγαν να πουν ότι εμείς οι δύο δεν μιλιόμαστε».

Και κάτι ακόμα. Ολημερίς την Πέμπτη (ημέρα ψηφοφορίας για την αμυντική συμφωνία με τις ΗΠΑ) πλήθος βουλευτών μπαινόβγαινε στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr