Οργισμένος εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς κατά όσων στη ΝΔ εμφανίζουν την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Σταύρο Καλαφάτη, ως «εξηγήσεις» για την απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία στη βουλή σήμερα το μεσημέρι. Λήξαν το θέμα λέει η κυβέρνηση

Οργισμένος εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς κατά όσων στην κυβέρνηση και στη ΝΔ εμφανίζουν την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Σταύρο Καλαφάτη, ως «εξηγήσεις» για την απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία στη βουλή σήμερα το μεσημέρι.

Ηχηρό μήνυμα

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού στο ΑΠΕ δήλωσαν πριν από λίγο ότι «ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί».

Πρόκειται για ένα ηχηρό μήνυμα προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό από την πλευρά του κ. Σαμαρά.

Σημειώνεται ότι στη ΝΔ δημιουργήθηκε το μεσημέρι αναταραχή καθώς ο κ. Σαμαράς επέλεξε να απουσιάζει από την ψηφοφορία για την ποδοσφαιρική τροπολογία ενώ δεν έστειλε καν επιστολή πρόθεσης ψήφου.

Αργότερα ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε με τον Σταύρο Καλαφάτη και σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απουσία του, χωρίς πάντως να δοθούν διευκρινίσεις για το ποιοι είναι οι προσωπικοί λόγοι.

Από το μέγαρο Μαξίμου ποίησαν την νήσσαν και κατάπιαν τη κάμηλο αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για επαρκείς εξηγήσεις του κ. Σαμαρά και άρα το θέμα είναι λήξαν.

Ωστόσο η εμφάνιση των «προσωπικών λόγων» ως «εξηγήσεις» εκνεύρισαν τον κ. Σαμαρά που αντέδρασε μέσω συνεργατών διαμηνύοντας ουσιαστικά στον κ. Μητσοτάκη ότι δεν είναι σε θέση να του ζητήσει εξηγήσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr