Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο περιζήτητος ράπερ που λατρεύει τα sneakers

Ο περιζήτητος ράπερ που λατρεύει τα sneakers

Δείχνει τη συλλογή που έχει κάνει από της πασίγνωστης μάρκας παπούτσια

Οι περισσότεροι τον θυμούνται από τον σάλο που προκάλεσε πριν δυό χρόνια στην Σαντορίνη, καθώς γύρισε ένα προκλητικό βίντεο κλιπ για το τραγούδι “Santorini Greece” μέσα σε έναν Ιερό Ναό του νησιού. Ο λόγος για τον Αμερικανό ράπερ Rick Ross, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του το 2006 με το σινγκλ “Hustlin”, και από τότε έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μουσικής.

Ο διάσημος ράπερ, ο οποίος επιδεικνύει αρκετά συχνά τα πλούτη του, πρόσφατα παρουσίασε την απίστευτη συλλογή του από sneakers σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς διαδικτυακής εκπομπής Complex Closets με οικοδεσπότη τον Joe La Puma.

Ο ράπερ λοιπόν υποδέχτηκε τον La Puma στο τεράστιο αρχοντικό του στην Ατλάντα – έχει 100 δωμάτια – και του έδειξε τεράστια την συλλογή του από sneakers, λέγοντας του μάλιστα πως έχει μια ομάδα ανθρώπων για να τα οργανώνει και ότι είναι στην πραγματικότητα ο πρώτος που αγοράζει τα περισσότερα sneakers που κυκλοφορούν, προσθέτοντας πως ενώ πολλοί διάσημοι αστέρες νομίζουν είναι οι πρώτοι που αποκτούν ένα ζευγάρι, αυτός το έχει ήδη 4 ή 5 μέρες πιο πριν.

Ο ράπερ έδειξε στον παρουσιαστή ένα σπάνιο ζευγάρι της Nike, τα Nike Mag, τα οποία δεν έχει φορέσει ποτέ, ενώ μίλησε για την συνεργασία του Travis Scott με την Jordan, λέγοντας πως είναι ένθερμος οπαδός Scott και αυτός είναι ο λόγος που έχει τα παπούτσια του στο ράφι του. Επίσης μίλησε για τον Dwayne Wade, του οποίου λατρεύει την δουλειά και μάλιστα έχουν συνεργαστεί μαζί σε ορισμένα μοντέλα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκπληκτική συλλογή του ράπερ:

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024