Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Στη Δανία ο Μαυρομάτης, σενάριο από Ουαλία

Παναθηναϊκός: Στη Δανία ο Μαυρομάτης, σενάριο από Ουαλία

Ο Φάνης Μαυρομάτης θα συνεχίσει με εξάμηνο δανεισμό στη Σοντερίσκε, ενώ ο 35χρονος στόπερ Άσλεϊ Γουίλιαμς φέρεται να απασχολεί τον Τσάβι Ρόκα.

Η φετινή σεζόν εξελίσσεται τελείως διαφορετικά για τον Φάνη Μαυρομάτη σε σύγκριση με την περσινή. Το δίδυμο Σένκεφελντ-Πούγγουρα δεν «σπάει» από την ενδεκάδα, ενώ οι Κολοβέτσιος και Νούνες έπονται στην ιεραρχία του Γιώργου Δώνη.

Συνεπώς, ο Μαυρομάτης είναι αναγκασμένος να ξενιτευτεί για να παίξει. Ο 23χρονος στόπερ θα μετακομίσει στη Δανία και τους επόμενους έξι μήνες θα αγωνιστεί με τη Σοντερίσκε.

Η Σοντερίσκε είναι 11η στο δανέζικο πρωτάθλημα και χρειαζόταν έναν δυναμικό αμυντικό και κατέληξε στον δανεισμό του Μαυρομάτη. Ο Μαυρομάτης ήδη αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αναχώρησε για τη Δανία, ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να διευθετήσει τις εκκρεμότητες για τη συμφωνία.

Δεν υφίσταται θέμα Άσλεϊ Γουίλιαμς

Ο δημοσιογράφος του ουαλικού γραφείου του BBC, Ντάφι Πίτσκχαρτ, tweetαρε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 35χρονο Άγγλο στόπερ, Άσλεϊ Γουίλιαμς. Ο Γουίλιαμς έχει συμβόλαιο με την Μπρίστολ Σίτι μέχρι τον Ιούνιο, όμως δεν θα το ανανεώσει και ψάχνει.

Ο Παναθηναϊκός, η τουρκική Αντάλιασπορ και η αμερικάνικη DC United φέρονται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Ο Γουίλιαμς δεν θεωρείται τυχαίος ποδοσφαιριστής στην Αγγλία και έχει περάσει από Σουόνσι, Έβερτον και Στόουκ Σίτι, ενώ διατελεί αρχηγός της Εθνικής Ουαλίας.

Πάντως, το ρεπορτάζ του Ουαλού ρεπόρερ δεν επιβεβαιώνεται, αφού ο Γουίλιαμς δεν ταιριάζει στο ποδοσφαιρικό προφίλ που απασχολεί τον Τσάβι Ρόκα για τον Παναθηναϊκό.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024