Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είχα που να κρυφτώ»

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είχα που να κρυφτώ»

H Ελεονώρα Μελέτη μιλάει αρκετές φορές για προσωπικά της θέματα μέσω των social media.

Ελεονώρα Μελέτη μιλάει αρκετές φορές για προσωπικά της θέματα μέσω των social media.
Αυτή τη φορά και θέλοντας να δώσει κουράγιο στις νέες μαμάδες που τις απασχολεί το θέμα του σώματός τους μετά τη γέννα ανέβασε μια φωτογραφία της και έδειξε πώς ήταν το σώμα της 12 μέρες μετά τη γέννα.

View this post on Instagram

Αυτή η εβδομάδα δεν ξέρω για εσάς αλλά για μένα ήταν «ααααπαάαααπααα». Δεν μας έφτανε ο ανάδρομος είχα κ ένα κάρο υποχρεώσεις! Κ τώρα που τις τακτοποίησα όλες, είπα να χαλαρώσω κ να ξεκινήσω το σαββατοκυριακο μου κάνοντας ένα μικρό δωράκι! Πραγματικά δεν μπορούσα να κρύψω τον ενθουσιασμό μου όταν βρήκα στα @docaofficial αυτή την ολόσωμη φόρμα τοοοσο ίδια με το μαλλί! Ούτε σετ να έβγαιναν! Την «άρπαξα» κυριολεκτικά από την @doca_stella , με την προϋπόθεση να την χαρίσω σε δυο από εσάς! Έκανα λοιπόν ωραίο συνολακι, την ολόσωμη φόρμα, το γιλεκάκι μου το απαλό κ τα δερμάτινα κρόκο ( πολύ της μοδος) μποτακια, κ να μαι να φωτογραφιζομαι! Δυο από εσάς, χωρίς καμία υποχρέωση, θα κερδίσετε το σύνολο αυτό, αρκεί να αφήσετε ένα «σχολιακι» για να κάνω την κλήρωση ! Τα καλά νέα όμως έρχονται τώρα! Μπορείτε να επιλέξετε το σύνολο σε χρώματα της αρεσκείας σας γιατί μπορεί να μην είστε όλες κοκκινομάλλες, πως να το κάνουμε…Η φόρμα βγαίνει κ σε μαύρο, βγαίνει κ σε χακί βγαίνει κ στο χρώμα του Μάλλιου μου! Το μποτάκι έχετε επιλογή να το πάρετε είτε σε μαύρο είτε σε κόκκινο, ενώ το γιλέκο βγαίνει εκτός από μαύρο σε: ( βαθιά ανάσα): ροζ, γκρι ανοικτό, γκρι σκούρο, κ ginger ( σαν το χρώμα του Μάλλιου πάλι!) Η κλήρωση θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη το απόγευμα, εδώ στο προφίλ μου! Καλή επιτυχία κουκλάρες μου! @doca_stella @docaofficial #mystylerocks #mystyle #fashion #infashion #ginger #gingerhair #girlspower

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

«12 μέρες μετά τη γέννα δεν είχα που να κρυφτώ»

«12 μέρες μετά τη γέννα δεν είχα που να κρυφτώ», εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια στο Instagram και συνέχισε: «Παιδεύτηκα άπειρα να χάσω τα 3,5 τελευταία κιλά, αλλά υπήρξε μια άσκηση που με βοήθησε», έγραφε στη φωτογραφία της από τις 25 Απριλίου του 2018, η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την φωτογραφία

Η Ελεονώρα Μελέτη στο παρελθόν είχε εκμυστηρευτεί πως την περίοδο της λοχείας είχε δυσκολευτεί να επιστρέψει στους ρυθμούς της και στα κιλά της.

«Με ενοχλούσε όμως το θέμα της εικόνας μου, πώς θα τα βολέψω όλα και πώς θα μπω στους ρυθμούς μου. Εκεί τράβηξα τα ζόρια μου», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ελεονώρα Μελέτη.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024