Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ερυθρόλευκη οικογένεια στο πλευρό της «Ελπίδας»

Η ερυθρόλευκη οικογένεια στο πλευρό της «Ελπίδας»

Σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια, προεξάρχοντος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, επισκέφθηκε για δέκατη συνεχόμενη χρονιά το ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» και πρόσφερε δώρα, χαρά, αλλά και ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή

Σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια, προεξάρχοντος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, επισκέφθηκε για δέκατη συνεχόμενη χρονιά το ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» και πρόσφερε δώρα, χαρά, αλλά και ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή.

«Η παρουσία σας εδώ είναι πολύ ξεχωριστή για εμάς. Δεν ήρθατε απλώς σήμερα. Είσαστε κάθε φορά κοντά μας. Σε κάθε βήμα που κάνουμε σάς έχουμε συνοδηγούς και συνοδοιπόρους», δήλωσε σχετικά η πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο μεγαλομέτοχος Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βραβεύτηκε από την κ. Βαρδινογιάννη και παρέδωσε επιταγή για την ενίσχυση του σπουδαίου έργου του Οργανισμού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε όλοι εδώ για δέκατη συνεχόμενη χρονιά. ”ΕΛΠΙΔΑ” και Ολυμπιακός έχουμε μάθει να είμαστε νικητές. Εμείς φέτος είμαστε αήττητοι. Θέλω να ευχηθώ το ίδιο και για εσάς», σημείωσε από πλευράς του ο κ. Μαρινάκης.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού διαβεβαίωσε την κ. Βαρδινογιάννη ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Πειραιάς θα σταθούν στο πλευρό της, στο πλαίσιο του επετειακού έτους «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020» για να τιμήσουν και εκείνοι με όποιο τρόπο μπορούν τη σημαντική αυτή επέτειο.

Η κ. Βαρδινογιάννη από την πλευρά της, σε αναγνώριση της στήριξης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά του κ. Μαρινάκη, τού πρόσφερε ένα στεφάνι ελιάς, ένα συμβολικό δώρο, για τη σημαντική συμβολή του στο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Η κ. Βαρδινογιάννη τίμησε ακόμη για τη στήριξή τους τον δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, τον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Σάββα Θεοδωρίδη, και την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, κ. Ειρήνη Νταϊφά.

Ακόμη, η κ. Βαρδινογιάννη τίμησε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ενώ απένειμε το μετάλλιο του υποστηρικτή σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024