Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΕΒ : Ικανοποίηση για το θέμα ασφάλισης των μελών ΔΣ ανώνυμων εταιρειών

ΣΕΒ : Ικανοποίηση για το θέμα ασφάλισης των μελών ΔΣ ανώνυμων εταιρειών

Ο ΣΕΒ, μεταφέρει τα συγχαρητήρια των επιχειρησεων-μελών του Συνδέσμου προς τον υπουργό Εργασίας, για την πρόταση επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος στο επικείμενο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

Την ικανοποίησή της για τη διαφαινόμενη επίλυση του «μείζονος προβλήματος των ημερών ασφάλισης των μελών των διοικητικών συμβουλίων ανωνύμων εταιρειών» εκφράζει η διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος , με επιστολή της προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση.

Μάλιστα, μεταφέρει τα συγχαρητήρια των επιχειρησεων-μελών του Συνδέσμου προς τον υπουργό, για την πρόταση επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος στο επικείμενο νομοσχέδιο αρμοδιότητας του υπουργείου, με τίτλο «Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.)», το οποίο έχει κατατεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

«Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων, παρά το γεγονός ότι πλήρωναν εισφορές, δεν μπορούσαν να αναγνωρίζουν τις ημέρες ασφάλισής τους, ενώ για την ασφαλιστική τους ικανότητα δίνονταν λύσεις μέσω ειδικών νομοθετικών ρυθμίσεων (η τελευταία παράταση χορήγησης της ασφαλιστικής ικανότητας 2019-2020 δόθηκε με το άρθρο 31 του ν. 4611/2019).

Το συγκεκριμένο θέμα είχε αναδειχθεί κατ’ επανάληψη τα τελευταία χρόνια από τον ΣΕΒ, γι’ αυτό και οι μικρομεσαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις με έδρα την περιφέρεια χαιρετίζουν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη νομοθετική αυτή πρωτοβουλία» υπογραμμίζεται στην επιστολή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024