Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαρροή... υψηλών επιδόσεων για την νέα Mercedes-Benz E-Class

Διαρροή… υψηλών επιδόσεων για την νέα Mercedes-Benz E-Class

Μια διαρροή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρνει στην επιφάνεια την ισχυρότερη εκδοχή της ανανεωμένης E-Class.

Η ανανεωμένη εκδοχή της E-Class έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην προσεχή έκθεση της Γενεύης, στην απλή εκδοχή της. Ωστόσο μια διαρροή μέσω Instagram έφερε στην επιφάνεια μια πρώιμη εικόνα των χαρακτηριστικών της κορυφαίας έκδοσής της, E 63 S και συγκεκριμένα της πίσω όψης της χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς η E 63 διαθέτει τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που την καθιστούν ξεχωριστή όπως οι πιο τετραγωνισμένες απολήξεις της εξάτμισης οι οποίες πλαισιώνονται από μια ένθεση από χρώμιο που αναδεικνύει τον αεροδυναμικό διαχύτη.

Ψηλότερα, ξεχωρίζουν τα νέα μεγαλύτερα κατά μήκος και μικρότερα σε ύψος φωτιστικά σώματα τα οποία εκτείνονται στην θύρα αποσκευών. Πιο επιθετικό και σε διαφορετική γωνία σε σχέση με το παρελθόν εκτείνεται και το lip spoiler.

Aνεξαρτήτως της παραπάνω διαρροής, η Mercedes-Benz έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων και τις πρώτες λεπτομέρειες για την νέα γενιά της E-Class.

Σύμφωνα με αυτές, εκτός των AMG εκδόσεων, η νέα E-Class θα επωφεληθεί από νέες plug-in υβριδικές εκδόσεις και κυρίως από έναν πλήρως ανασχεδιασμένο και τεχνολογικά αναβαθμισμένο εσωτερικό με επίκεντρο το ευφυές σύστημα infotainment MBUX με το δίδυμο των οθονών των 10,25 ιντσών.

Eκτός φυσικά από το MBUX, σημαντική προδιαγράφεται και η ολιστική αναβάθμιση των συστημάτων άνεσης ασφάλειας και υποβοήθησης. Μεταξύ αυτών θα βρεθεί ένα ενεργό σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης, ένα ενεργό σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων, σύστημα αυτόνομης πέδησης και ενεργό cruise control το οποίο επί της ουσίας, θα μπορεί να προσαρμόζει την ταχύτητα ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας.

Στα εξοπλιστικά της στοιχεία θα περιληφθεί και ένα προηγμένο αντικλεπτικό και όχι μόνο σύστημα. Το Urban Guard, όπως ονομάζεται, θα επιτρέπει στο όχημα να επιτηρεί τον εαυτό του με την συνδρομή καμερών, προειδοποιώντας τον ιδιοκτήτη του για τυχόν φθορές, ενώ θα δίνει το στίγμα του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής για smartphone Mercedes me.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024