Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Απογοητευμένη η ΑΕΚ από τις προτάσεις της Γουλβς για Ολιβέιρα»

«Απογοητευμένη η ΑΕΚ από τις προτάσεις της Γουλβς για Ολιβέιρα»

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Νέλσον Ολιβέιρα τονίζοντας ότι υπάρχει στασιμότητα στην υπόθεση, με την ΑΕΚ να είναι απογοητευμένη από τις προτάσεις των «Λύκων».

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της και την Τρίτη τα ΜΜΕ στην Αγγλία ασχολήθηκαν και πάλι με το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Νέλσον Ολιβέιρα. Όπως σημειώνουν στο Νησί, στην ΑΕΚ είναι απογοητευμένοι από τον αγγλικό σύλλογο λόγω του ότι δεν κάλυψε την ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ.

Γίνεται λόγος για δύο προσφορές, στα 4 και στα 4,5 εκατ ευρώ η δεύτερη (που όμως δεν επιβεβαιώνεται από την ΑΕΚ) που δεν ικανοποίησαν την Ένωση και υπογραμμίζεται πως μέχρι την Παρασκευή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Η Γουλβς αναζητά έναν επιθετικό για αναπληρωματικό αφού ο Κουτρόνε παραχωρήθηκε στην Φιορεντίνα και ο Νούνο Εσπερίτο Σάντο θα ήθελε πολύ αυτός να είναι ο επιθετικός της ΑΕΚ.

Επίσης οι Άγγλοι στέκονται στο γραφείο που εκπροσωπεί τον Ολιβέιρα και δεν είναι άλλο από του Ζόρζε Μέντες ο οποίος μαζί με τον Σάντο ουσιαστικά έχουν χτίσει αυτή την ομάδα της Γουλβς, στην οποία το πορτογαλικό στοιχείο, ξεχωρίζει.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, η στάση της δεν έχει αλλάξει και θα παραχωρήσει τον παίκτη μόνο αν καταβληθεί η ρήτρα. Πάντα υπάρχει και η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο που φαίνεται πως θα προχωρήσει μόνο αν πωληθεί ο Ολιβέιρα.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024