Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Ηρθε ο Καρλίτος (vid)

Παναθηναϊκός: Ηρθε ο Καρλίτος (vid)

Ο Ισπανός επιθετικός λίγο πριν τις 18:00 έφτασε στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας ο Καρλίτος.

Ο Ισπανός επιθετικός λίγο πριν τις 18:00 πάτησε το πόδι του στο «Ελ. Βενιζέλος» και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Πράσινους.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού τις επόμενες ώρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Ο Καρλίτος είναι πιθανό να αποχωρήσει εκ νέου για την Ισπανία και να επιστρέψει σε λίγες μέρες για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα και για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Καρλίτος θα είναι μέχρι το 2023, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο Ιβηρας επιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Είναι ουσιαστικά μια μεταγραφή για την επόμενη σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να προχωράει σε μια πολύ καλή κίνηση. Οι δυο πιο παραγωγικές σεζόν του Καρλίτος ήταν με τις φανέλες των Βίσλα και Λέγκια.

Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2017-18 είχε 36 συμμετοχές με την ομάδα της Κρακοβίας και σημείωσε 24 τέρματα. Έτσι πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Βαρσοβίας, όπου σε 37 αγώνες έβαλε συνολικά 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024