Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόμπι Μπράιαντ : Ράγισαν καρδιές στους αγώνες του NBA - Παίκτες κλαίνε με λυγμούς

Κόμπι Μπράιαντ : Ράγισαν καρδιές στους αγώνες του NBA – Παίκτες κλαίνε με λυγμούς

Την ώρα που οι παίκτες των Ντένβερ Νάγκετς και των Χιούστον Ρόκετς έκαναν προθέρμανση για τον μεταξύ του αγώνα, έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Την ώρα που οι παίκτες των Ντένβερ Νάγκετς και των Χιούστον Ρόκετς έκαναν προθέρμανση για τον μεταξύ του αγώνα, έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.

Μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που ακούν οι αστέρες και των δύο ομάδων ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ στο δεύτερο ματς της βραδιάς, ανάμεσα στους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Τορόντο Ράπτορς, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν των γηπεδούχων δεν είχε καν κουράγιο να κάνει προθέρμανση, με τον κόουτς Γκρεγκ Πόποβιτς να προσπαθεί να τον παρηγορήσει.

Μόλις ξεκίνησε ο αγώνας, καθεμία από τις ομάδες δεν εκδήλωσε την πρώτη της επίθεση κρατώντας τη μπάλα για 24 δευτερόλεπτα, δηλαδή τον αριθμό της φανέλας που φορούσε ο Μπράιαντ. Σε άλλα γήπεδα, παραβιάστηκε και ο κανόνας των 8 δευτερολέπτων για το πέρασμα της μπάλας από το κέντρο του γηπέδου, αφού το 8 ήταν ο αριθμός της πρώτης φανέλας του Κόμπι.

Στην Ατλάντα ο πόιντ γκαρντ των Χοκς Τρε Γιανγκ ξέσπασε σε λυγμούς στην αγκαλιά της μητέρας του.

Την ίδια στιγμή στο Λος Άντζελες, χιλιάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στο «Στέιπλς Σέντερ» για να τιμήσουν τη μνήμη του θρύλου του μπάσκετ.

Συγκλονιστικό είναι και το βίντεο όπου ο Λεμπρόν Tζέιμς πληροφορείται την τραγική είδηση στο αεροδρόμιο της πόλης, όταν αφίχθη η αποστολή των Λέικερς.

Χθες, μάλιστα, ο Λεμπρόν είχε ξεπεράσει σε πόντους τον Κόμπι Μπράιαντ, με τον «Black Mamba» να τον συγχαίρει με το τελευταίο tweet της ζωής του.

Παράλληλα, συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές στη Mamba Academy, που ιδρύθηκε ο Μπράιαντ και στην οποία κατευθύνονταν ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, η κόρη του και οι υπόλοιποι επιβάτες που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024