Κόμπι Μπράιαντ : Μαζεύουν υπογραφές για να γίνει το νέο logo του NBA
Τη στιγμή που τα δάκρυα για τον άδικο χαμό του Κόμπι Μπράιαντ δεν έχουν στεγνώσει, κάποιοι φίλαθλοι δεν μένουν στο πένθος και έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω
Τη στιγμή που τα δάκρυα για τον άδικο χαμό του Κόμπι Μπράιαντ δεν έχουν στεγνώσει, κάποιοι φίλαθλοι δεν μένουν στο πένθος και έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω.
Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι, συλλέγουν υπογραφές ώστε να αλλάξει το logo του ΝΒΑ.
Συγκεκριμένα, μέσα από γνωστή ιστοσελίδα συλλογής υπογραφών, ζητούν η μορφή του παίκτη στο γνωστό σήμα, να αντικατασταθεί από τη μορφή του Κόμπι Μπράιαντ ως φόρος τιμής στον μεγάλο μπασκετμπολίστα που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συλλογή υπογραφών πάει εξαιρετικά, αφού από τις 200 χιλιάδες που στοχεύει, ξεπέρασε σε μόλις 15 ώρες τις 170 χιλιάδες.
Μάλιστα στο Twitter, δεν είναι λίγοι εκείνοι που «πείραξαν» το Logo, βάζοντας από μόνοι τους τη μορφή του θρυλικού Μπράιαντ.
Η φιγούρα που κοσμεί αυτή τη στιγμή το logo του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανήκει στον επίσης θρύλο των Lakers, Τζέρι Γουέστ, τον οποίο ο Κόμπι είχε χαρακτηρίσει «πρότυπό» του.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.