Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόμπι Μπράιαντ : Ανασύρθηκαν τρεις σοροί από το μοιραίο ελικόπτερο

Κόμπι Μπράιαντ : Ανασύρθηκαν τρεις σοροί από το μοιραίο ελικόπτερο

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε πως ανασύρθηκαν τρεις σοροί από το μοιραίο ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ και ξεκίνησε η διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων

Ο κόσμος παραμένει συγκλονισμένος από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, την 13χρονη κόρη του Τζιάννα και εφτά ακόμα άτομα, μετά την συντριβή του ελικοπτέρου του πρώην σταρ των Λέικερς, στην περιοχή της Καλιφόρνια.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι αστυνομικές Αρχές του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν πως ανασύρθηκαν τρεις σοροί από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν πρόκειται για τον Κόμπι ή την Τζιάνα.

Πάντα με βάση την σχετική ανακοίνωση, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου, κατάφεραν να ανασύρουν τρεις σορούς και να τις μεταφέρουν σε επιστημονικό κέντρο προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της αναγνώρισης.

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν ανασύρθηκε η σορός του Κόμπι Μπράιαντ ή της 13χρονης κόρης του κυριάρχησαν στην διαδικασία της ενημέρωσης, ωστόσο η αστυνομία του Λος Άντζελες απέφυγε να πει το παραμικρό.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι έρευνες συνεχίζονται.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο θρυλικός μπασκετμπολίτσας Κόμπι Μπράιαντ άφησε την τελευταία του πνοή όταν το ελικόπτερο που μετέφερε τον ίδιο, την 13χρονη κόρη του Τζιάννα και επτά ακόμη άτομα – συμπεριλαμβανομένου του πιλότου – συνετρίβη, για άγνωστο ακόμη λόγο, κοντά στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Ο 41χρονος ταξίδευε με το ιδιωτικό του ελικόπτερο, ένα Sikorsky S-76B. Είχε απογειωθεί από το Όραντζ Κάουντι, όπου ζει η οικογένεια Μπράιαντ, και κατέπεσε, υπό ομιχλώδεις συνθήκες, περί τα 30 μίλια βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, σε μία ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή. Τελικός προορισμός των επιβαινόντων ήταν η ακαδημία μπάσκετ του πρώην μπασκετμπολίστα.

Ο σερίφης Άλεξ Βιλανουέβα γνωστοποίησε πως το ελικόπτερο συνετρίβη σε μία «πολύ δύσκολη περιοχή» και, όπως τόνισε, τα σωστικά συνεργεία αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες για να καταφέρουν να προσεγγίσουν στο σημείο. Τα συντρίμμια, όπως είπε, είχαν διασκορπιστεί σε απόσταση 100 μέτρων.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024