Μενίδι : Έρευνα για ρατσιστικά κίνητρα στην επίθεση αστυνομικού σε ανήλικο
Έρευνα για το αδίκημα της σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά διατάχθηκε σε βάρος του αστυνομικού που έχει καταγραφεί να επιτίθεται σε βάρος ανηλίκου στο Μενίδι.
Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκαν οι 3 αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση βιοπραγίας σε βάρος του 11χρόνου αγοριού στο Μενίδι.
Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για το αδίκημα της υπόθαλψης.
Ο τέταρτος αστυνομικός ο οποίος φέρεται να έχει χτυπήσει τον 11χρόνο εμφανίστηκε-σύμφωνα με πληροφορίες- ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Αθήνας.
Για το συγκεκριμένο αστυνομικό, καθώς έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία, διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα για το αδίκημα της σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις προκειμένου να διερευνηθεί το εν λόγω αδίκημα.
- Αθηναϊκός – Μερσίν: Ραντεβού με την ιστορία στον πρώτο τελικό του Eurocup Women!
- Στο έλεος της κακοκαιρίας τα νησιά του Αργοσαρωνικού – Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι στην Ύδρα
- Θανάσης Γκλαβίνας: Ο Ντιλιαν εκβιάζει την κυβέρνηση ανοιχτά αποκαλώντας Νίξον τον Μητσοτάκη
- Πάνε για «διπλή» μεταγραφή από τη Λίβερπουλ στη Σαουδική Αραβία: Θέλουν και Σαλάχ και τον αθλητικό διευθυντή
- Σκύλος: Πώς μπορούμε να… ανοίξουμε διάλογο μαζί του
- Τριαντάφυλλος: Ερωτευμένος ξανά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του;




