Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποφυλακίστηκε ο Γιάννης Σμπώκος για τα εξοπλιστικά προγράμματα

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννης Σμπώκος για τα εξοπλιστικά προγράμματα

Ο Γιάννης Σμπώκος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της ποινικής του εμπλοκής αρνείται όσα του αποδίδονται, είχε προχωρήσει σε συγχώνευση ποινών που του είχαν επιβληθεί στο παρελθόν για άλλα εξοπλιστικά προγράμματα.

Εκτός φυλακής είναι μετά από εφτά και πλέον χρόνια ο  πρώην γενικός γραμματέας της Διεύθυνσης Εξοπλισμών, Γιάννης Σμπώκος. Ο κατηγορούμενος  εμπλέκεται σε σειρά δικογραφιών που αφορούν την προμήθεια εξοπλιστικών επί υπουργίας Ακη Τσοχατζόπουλου.

Είχε προηγηθεί η καταδίκη του σε 10 χρόνια κάθειρξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από το Τριμελές εφετείο κακουργημάτων που εκδικάζει την προμήθεια των ιπτάμενων ραντάρ από την σουηδική Ericsson, με το δικαστήριο ωστόσο να του χορηγεί ανασταλτικό στην έφεση.

Παράλληλα, ο Γιάννης Σμπώκος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της ποινικής του εμπλοκής αρνείται όσα του αποδίδονται, είχε προχωρήσει σε συγχώνευση ποινών που του είχαν επιβληθεί στο παρελθόν για άλλα εξοπλιστικά προγράμματα.

Έτσι, από την περασμένη Πέμπτη αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας τους).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024