Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψήφος με μοτοσικλέτες

Ψήφος με μοτοσικλέτες

Οι βουλευτές με τα παπάκια και τα αυτοκίνητα

Θέλω να σας αποκαλύψω, λέει ο Βηματοδότης, πώς αναμείχθηκαν τα μηχανάκια (το ένα ήταν παπάκι) στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο γαλάζιος βουλευτής Νίκος Μανωλόπουλος ήρθε και ψήφισε με παπάκι, σε αντίθεση με τον συριζαίο βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, ο οποίος επιχείρησε να έρθει στη Βουλή με μηχανή, πλην όμως δεν πρόλαβε. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Ο κ. Μανωλόπουλος είχε πάει την προηγούμενη ημέρα της εκλογής Προέδρου στην αεροπορική βάση Τατοΐου. Οταν επρόκειτο να φύγει και αποπειράθηκε να βάλει μπρος το βουλευτικό του αυτοκίνητο, αυτό δεν έλεγε να ξεκινήσει. Αμέσως (προνοητικός όπως είναι) τηλεφώνησε στο συνεργείο και εκεί του είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει πρόβλημα στην τροφοδοσία της μηχανής με πετρέλαιο και του συνέστησαν να φέρει το αυτοκίνητό του για σέρβις.

Ελα όμως που το αυτοκίνητο ξεκίνησε και ο βουλευτής αμέλησε να το πάει στο συνεργείο. Την επομένη (ημέρα της ψηφοφορίας) ξεκινά από το σπίτι του στον Πειραιά για να έρθει στη Βουλή προκειμένου να ψηφίσει. Και το αυτοκίνητό του δεν παίρνει μπροστά. Αγανακτισμένος τηλεφωνεί στον Γραμματέα της ΚΟ Σταύρο Καλαφάτη και του λέει «στείλε μου μια μηχανή γιατί δεν προλαβαίνω».

Την ίδια ώρα ειδοποίησε το προεδρείο της Βουλής ότι έχει πρόβλημα με το αυτοκίνητό του και δήλωσε πως θα έρθει με άλλο μέσο. Χωρίς όμως να το κατονομάσει. Ετσι καβάλησε τη μηχανή και ενώ βρισκόταν στη Συγγρού, η μηχανή έπαθε κι αυτή… βλάβη. Πρόβλημα τροφοδοσίας, είπε ο οδηγός και ο βουλευτής πήγε να σκάσει από το κακό του, πλην όμως η μηχανή πήρε ξαφνικά μπροστά και πρόλαβε να ψηφίσει.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον Συριζαίο Μεϊκόπουλο. Και αυτού το αυτοκίνητο έπαθε βλάβη και αυτός χρησιμοποίησε μηχανή για να έρθει, αλλά δεν πρόλαβε να ψηφίσει. Εκανε μάλιστα διάβημα γιατί δεν μπόρεσε να ψηφίσει. Πήγε και στο έδρανο του κ. Τσίπρα και του ζήτησε, όπως λένε οι πληροφορίες, να παρέμβει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ψηφίσει. Τελικά παρενέβη ο Δ. Τζανακόπουλος, τον καθησύχασε και το θέμα έληξε (χωρίς όμως να ψηφίσει).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024