Αποχαιρετισμός με λάμψη και συγκίνηση για τον Ζαν Πολ Γκοτιέ
Ο επαναστάτης της γαλλικής μόδας, ο άνθρωπος που δημιούργησε γυναικείες αρρενωπές φιγούρες και ανδρικά σύνολα βασισμένα στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, μετά από μισό αιώνα μιας μεγαλειώδους καριέρας, δήλωσε πως το σόου της Τέταρτης ήταν το τελευταίο του
Αυλαία έριξε ο κορυφαίος σχεδιαστής Ζαν Πολ Γκοτιέ, στις επιδείξεις υψηλής ραπτικής, με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Ο επαναστάτης της γαλλικής μόδας, ο άνθρωπος που δημιούργησε γυναικείες αρρενωπές φιγούρες και ανδρικά σύνολα βασισμένα στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, μετά από μισό αιώνα μιας μεγαλειώδους καριέρας, δήλωσε πως το σόου της Τέταρτης (22/1) ήταν το τελευταίο του.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.