Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 3-0

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 3-0

Με καταπληκτικό ποδόσφαιρο, πολλές ευκαιρίες και τρία γκολ σε τρίτο από τα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός του Δώνη επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία και επιβλήθηκε με 3-0 και του Ατρόμητου. Αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Κιβρακίδης.

Με καταπληκτικό ποδόσφαιρο, πολλές ευκαιρίες και τρία γκολ σε τρίτο από τα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός του Δώνη επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία και επιβλήθηκε με 3-0 και του Ατρόμητου.

Αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Κιβρακίδης. Σκόραρε για τέταρτο σερί ματς ο Μακέντα με καταπληκτικό τακουνάκι, γκολ ξανά οι Σένκεφελντ και Περέα. Τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα με μηδέν παθητικό!

O Παναθηναϊκός άρχισε το παιχνίδι με μεγάλη ένταση, πίεσε ψηλά και βρήκε ένα γρήγορο γκολ με το μακρινό σουτ του Κουρμπέλη. Παρά το προβάδισμα δεν έκοψε τον ρυθμό του και έψαξε το δεύτερο γκολ, που το βρήκε λίγο αργότερα με το τακουνάκι του Μακέντα από την ασίστ του Ζαχίντ.

Όμως, ο διαιτητής Κουμπαράκης δεν το μέτρησε για φάουλ του Ινσούα στην αρχή της φάσης… Ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε ο Κιβρακίδης για «σκαριά» στον Δώνη και το ματς έγειρε οριστικά στο πράσινο…

Μετά από ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που άφησε τον Ατρόμητο να κερδίσει μέτρα, ο Παναθηναϊκός ανέβασε τις στροφές του ξανά! Ο Ζαχίντ εκτέλεσε ένα φάουλ ο Σένκεφελντ κέρδισε την κεφαλιά και σκόραρε! Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μακέντα «άδειασε» τον Γούτα, πάσαρε στον Περέα και αυτός από κοντά διαμόρφωσε το 3-0!

Οι «πράσινοι» είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ, αλλά ο Περέα και ο Κολοβός δεν σημάδεψαν σωστά!

Το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τη Λάρισα είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό, αφού σε ενδεχόμενο «διπλό» θα παγιωθεί στην τετράδα! Έπειτα, έχει τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, πριν μπει στην τελική ευθεία.

Όσο για τον Ατρόμητο, χτες δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον αντίπαλο του, αλλά ακόμα δεν έχασε το τραίνο της εξάδας. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί μεγάλη βελτίωση…

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ανουάρ (46’ Νάγκι), Δώνης, Κουρμπέλης, Ζαχίντ (67’ Περέα), Χατζηγιοβάνης (70’ Κολοβός), Μακέντα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Μέγερι, Κατράνης, Γούτας, Καχίλα, Χαρίσης (46’ Μπουσουλάτζιτς), Μανούσος (73’ Ούμπιδες), Ενσικουλού, Ανδρούτσος (43’ Γκάλο), Μάντσον, Κιβρακίδης, Βέλλιος.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024