Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ άσκησε έντονη κριτική σε FIFA και UEFA και χαρακτήρισε αποτυχημένο το πείραμα της τελευταίας τριετίας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης άσκησε κριτική σε FIFA και UEFA για το διάστημα της… κηδεμονίας τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως αποτυχημένο το πείραμα της τελευταίας τριετίας.

Η κουβέντα σε κάποιο σημείο κατευθύνθηκε στις εκλογές της ΕΠΟ και ο Ζόραν Λάκοβιτς άφησε υπονοούμενα για λόμπι σε Ενώσεις – Εκλογές.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, ήταν αυτός που αντέδρασε και απευθυνόμενος στον κ. Λάκοβιτς, αφού αρχικά με ευγένεια είπε «πριν τοποθετηθώ κύριε Λακοβιτς θα ήθελα μια παρατήρηση για αυτό που είπατε για λόμπι στις εκλογές της ΕΠΟ», εν συνεχεία του απάντησε:

«Οι εκλογές σε UEFA και FIFA πως γίνονται; Φέρνετε παπά και τραβάει κλήρο; Τα πιο ισχυρά λόμπι ειναι στις δικες σας εκλογες. Στην ΕΠΟ θα γίνουν Εκλογές κανονικά όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ, ο νόμος και οι κανονισμοί».

Στη συνέχεια σχολίασε τα πεπραγμένα  των FIFA και UEFA στο ελληνικό Ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια λέγοντας: «Βρίσκεστε στη χώρα μου τρία χρόνια. Τι έχετε κάνει; Έχετε αποτύχει. Σαν Έλληνας επιχειρηματίας και Έλληνας πολίτης δεν δέχομαι αυτή την κηδεμονία. Να συμφωνήσουμε σε όλα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρώτος εγώ. Αλλά εδώ έχετε τέσσερις Έλληνες επιχειρηματίες που πληρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εσεις πληρώνεστε. Θα ήθελα περισσότερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr