Ο διάλογος Μαρινάκη - Γραμμένου και η ένοχη σιωπή του προέδρου της ΕΠΟ για τα οικονομικά σκάνδαλα της Ομοσπονδίας.

Ο μεγάλος χαμένος της συνάντησης μεταξύ των Big 4, των FIFA/UEFA και του Λευτέρη Αυγενάκη, δεν ήταν άλλος από τον Βαγγέλη Γραμμένο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ περιθωριοποιήθηκε και ξεμπροστιάστηκε από όλους. Ακόμη και από τον ίδιο τον Σαββίδη, ο οποίος άφησε ακάλυπτο τον «δικό του» πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, τα άκουσε και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού εξέθεσε τα οικονομικά σκάνδαλα που έχουν λάβει χώρα στην ΕΠΟ την τελευταία 3ετία.

Από την πλευρά του ο Γραμμενος προσπάθησε να υπερασπιστεί τη διοίκησή του με τον κ. Μαρινακή να του απευθύνεται λέγοντας: «Τι είναι αυτά που λες; Θα πας φυλακή γι’ αυτά που εχεις κάνει».

Από την πλευρά του ο Γραμμένος απάντησε ότι δεν έχει κάνει τόσες προσλήψεις όσες τον κατηγόρησε ο κ. Μαρινακης. Αλλά όταν του ζήτησε ο κ. Μαρινακης να απαντήσει πόσες προσλήψεις έχει πράγματι κάνει, δεν πήρε ποτε απάντηση.

Τέλος, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης του ζήτησε να συντομεύει την τοποθέτησή του, ο Γραμμενος απάντησε «δεν θα κάνω ότι μου λέτε», με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να του απαντά: «Τόσο καιρό κανεις σε όλα ό,τι σου λέει ο Σαββιδης, τώρα που σου λέω να συντομεύσεις σε έπιασαν οι ευαισθησίες;»!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr