
Αυστραλιανό Όπεν : Εύκολο αποδείχθηκε το ξεκίνημα της Σάκκαρη με αντίπαλο την Γκασπαριάν
Η Μαρία Σάκκαρη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Μαργκαρίτα Γκασπαριάν, την οποία νίκησε 2-0 σετ (6-2, 6-2) στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν
Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε πολύ εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-2) της ρωσίδας Μαργκαρίτα Γκασπαριάν στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν και περιμένει την αντίπαλό της που θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στην Πενγκ και τη Χιμπίνο.
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στην αντίπαλό της, η οποία δεν μπόρεσε να την απειλήσει σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού.
Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-2 κάνοντας νωρίς μπρέικ και στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα να καθαρίσει τα επόμενα δύο γκειμ, για να κάνει το 1-0.
Τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικά και στο δεύτερο σετ, όπου η 24χρονη Ελληνίδα έκανε πολύ γρήγορα το 3-0 και το 5-2, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, φτάνοντας έτσι στη νίκη σε έναν αγώνα όπου χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και τρία λεπτά για να επικρατήσει.
- Χαλκιδική: Θρήνος για την οικογενειακή τραγωδία – Χαροπαλεύει η 7χρονη κόρη
- Το σκυλολόι των θαυμαστών της βαναυσότητας
- ΣΥΡΙΖΑ: Κρίση και διχασμός ξανά – Πολάκης και Δούρου στα χαρακώματα για κόμμα 7 βουλευτών
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα: Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στην περιοχή
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα







