Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H εντυπωσιακή Dior πασαρέλα με την υπογραφή του Κιμ Τζόουνς

H εντυπωσιακή Dior πασαρέλα με την υπογραφή του Κιμ Τζόουνς

Ο Κιμ Τζόουνς βάζει δυναμικά τον οίκο Dior στη νέα δεκαετία, παρουσιάζοντας το δικό του όραμα για τον διάσημο οίκο μόδας

Κόρτνεϊ Λαβ,  Κάρα Ντελεβίν, Ρόμπερτ Πάτινσον, Κέιτ Μος αλλά και η οικογένεια Μπέκαμ είναι μόλις μερικοί από τους stars που παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας της ανδρικής συλλογής Dior Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 στην πλατεία Κονκόρντ στο Παρίσι.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανίστηκαν στο σόου την Παρασκευή με τον μεγαλύτερο γιο τους, Μπρούκλιν. Η Κέιτ Μος ήταν επίσης στην πρώτη σειρά με την κόρη της, Λίλα Γκρέις, 17 ετών.

Μαζί τους ήταν οι Βρετανοί Ρόμπερτ Πάτινσον, πρόσωπο του νέου ανδρικού αρώματος Dior Dior Homme Eau de Toilette και η ηθοποιός, μοντέλο Κάρα Ντελεβίν.

«Είμαι πραγματικά ευτυχής που βλέπω την πρώτη επίδειξη μόδας του Κιμ Τζόουνς για πρώτη φορά» τόνισε η Κάρα Ντελεβίν.

Λίγο πιο πέρα, η Κόρτνεϊ Λαβ συζητούσε με το μοντέλο Τζόρνταν Μπάρετ.

Η τραγουδίστρια, η οποία υπήρξε η αρχηγός της θρυλικής ροκ μπάντας Hole, αυτή τη στιγμή ετοιμάζει νέα μουσική.

«Προς το παρόν ηχογραφώ δίσκο» είπε η καλλιτέχνης και μουσικός, η οποία επέλεξε στούντιο ηχογράφησης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Κόρτνεϊ Λαβ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να είναι η βιβλιοθηκάριος του σχεδιαστή των ανδρικών συλλογών Dior, Κιμ Τζόουνς.

«Ο Κιμ Τζόουνς μου έδειξε τη βιβλιοθήκη του. Έχει μια τέτοια εκπληκτική συλλογή βιβλίων. Απλά θέλω να πάω να γίνω βιβλιοθηκάριος του» τόνισε.

Ο εκλιπών στυλίστας και σχεδιαστής αξεσουάρ, Τζούντι Μπλέιμ ήταν η εκπληκτική έμπνευση για την ανδρική συλλογή του Dior.

«Θεώρησα ότι θα ήταν ωραίο να του αφιερώσω το σόου», δήλωσε ο Κιμ Τζόουνς, ο οποίος συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Μπλέιμ όταν ήταν 16 ετών.

«Ήταν πολύ σημαντικός με πολιτισμική συνείδηση. Όχι μόνο δημιουργούσε μόδα, αλλά ήταν υπεύθυνος για τις εμφανίσεις των Neneh Cherry, Massive Attack και Bjork. Μια γενιά μεγάλωσε με τα σχέδιά του» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στην επίδειξη μόδας φωτίστηκαν οι ομοιότητες στην αισθητική του Τζόουνς και του Μπλέιμ,  ενώ διαφορετικά στυλ και κουλτούρες δημιούργησαν κάτι νέο και εντελώς διαφορετικό.

Ο Τζόουνς συνδυάζει το ανδρικό με το γυναικείο, το streetwear με τη υψηλή ραπτική. Ο Μπλέιμ μεταμόρφωνε καθημερινά αντικείμενα όπως το σκοινί και η ηλεκτρική ταινία σε ρούχα.

Ανάμεσα στους σταρ που παρακολούθησαν από κοντά το πρώτο show του Κιμ Τζόουνς για τον οίκο Dior ήταν η ηθοποιός Κριστίνα Ρίτσι, οι μουσικοί Robyn, Tyga, Diplo και Neneh Cherry και ο σχεδιαστής του 1017 Alyx 9SM, Μάθιου Γουίλιαμς.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024