Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ στη Βάρη: Οι δράστες ήταν πολύ καλά διαβασμένοι – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Θρίλερ στη Βάρη: Οι δράστες ήταν πολύ καλά διαβασμένοι – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Σοκ έχει προκαλέσει η ωμή εκτέλεση δύο ανδρών σε ταβέρνα στη Βάρη την ώρα που γευμάτιζαν με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους.

Σοκ έχει προκαλέσει η ωμή εκτέλεση δύο ανδρών σε ταβέρνα στη Βάρη την ώρα που γευμάτιζαν με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους.

Διαβασμένοι οι δράστες

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο Alpha, οι δράστες ήταν πολύ καλά διαβασμένοι, γνώριζαν δηλαδή τις καθημερινές συνήθειες των θυμάτων τους, καθώς οι τελευταίοι επισκέπτονταν συχνά το συγκεκριμένο εστιατόριο. Όπως όλα δείχνουν το χτύπημα ήταν καλά προσχεδιασμένο με αποκλειστικό στόχο τη δολοφονία των δύο ανδρών.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη περίπου στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής, όταν τα θύματα βρίσκονταν σε ταβέρνα με τις συζύγους και τα παιδιά τους.

Τότε οι τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στην ταβέρνα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πλησίασαν χωρίς δισταγμό το τραπέζι και άνοιξαν πυρ  με αποτέλεσμα οι σφαίρες να χτυπήσουν τα θύματα πρώτα στο κεφάλι και έπειτα στη θωρακική χώρα. Ο ένας έπεσε νεκρός στην καρέκλα του, ενώ ο δεύτερος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν 25 κάλυκες από πιστόλια των εννέα χιλιοστών.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες στους αστυνομικούς, οι δράστες βγήκαν πεζοί και χωρίς να τρέχουν έφτασαν στην οδό Λευκάδος όπου είχαν σταθμεύσει ένα σκουρόχρωμο τζιπ στο οποίο επιβιβάστηκαν και διέφυγαν προς το Κορωπί.

«Πρέπει να έμεναν εδώ κοντά. Πολλές φορές έρχονταν και με τα ποδήλατα. Δεν είχαν κάτι να φοβηθούν, έτρωγαν όπου να’ ναι, έξω, μέσα, παντού, σε όλο το μαγαζί κάθονταν, δεν ήταν κάτι που να σου κινεί την περιέργεια», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Σημειώνεται πως για τα δύο θύματα, τον Ιγκόρ Ντέντοβιτς (Igor Dedovic) και Στεβάν Σταμάτοβιτς (Stevan Stamatovic), (43 ετών) – εκκρεμούσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης από το 2018, για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, ανθρωποκτονία, ξέπλυμα, ενώ διερευνάται και η εμπλοκή τους σε κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Ο Στεβάν Σταμάτοβιτς

Ο Στεβάν Σταμάτοβιτς

Μάλιστα, οι δράστες τους πυροβόλησαν στο κεφάλι με τουλάχιστον δέκα σφαίρες να πέφτουν μέσα στην ταβέρνα, γεγονός που δείχνει πως επρόκειτο για μαφιόζικη εκτέλεση.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024