Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαθητές έκαναν κατάληψη σε σχολείο για να καταγγείλουν κρούσματα βίας

Μαθητές έκαναν κατάληψη σε σχολείο για να καταγγείλουν κρούσματα βίας

Οι μαθητές καταγγέλλουν ότι το τελευταίο δεκαήμερο σημειώθηκαν περιστατικά κλοπών και βίαιων επιθέσεων σε μαθητές, με πιο πρόσφατο την επίθεση που δέχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μαθητής που επέστρεψε στο σπίτι του

Να συμπαρασταθούν σε συμμαθητές τους που δέχθηκαν βίαιες επιθέσεις, αλλά και να κινητοποιήσουν τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, προκειμένου να λάβουν μέτρα αντιμετώπισης της αύξησης των κρουσμάτων βίας στην περιοχή κατοικίας τους, θέλησαν οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Πεύκων, προχωρώντας σήμερα σε κατάληψη του σχολείου.

Οι μαθητές καταγγέλλουν ότι το τελευταίο δεκαήμερο σημειώθηκαν περιστατικά κλοπών και βίαιων επιθέσεων σε μαθητές, με πιο πρόσφατο την επίθεση που δέχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μαθητής που επέστρεψε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, που απαίτησε να του παρασχεθούν πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.

Οι μαθητές φαίνεται πως γνωρίζουν του δράστες και υποδεικνύουν ομάδα 4-5 νεαρών ατόμων.

Όπως διευκρίνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης, τα άτομα που καταγγέλλονται ως δράστες δεν είναι μαθητές του σχολείου, ενώ και τα περιστατικά που έχουν καταγγελθεί έλαβαν χώρα εκτός του σχολικού περιβάλλοντος και εκτός σχολικού ωραρίου.

Για το θέμα έχουν ενημερωθεί και οι αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές καθώς και οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024