Δολοφονία στη Βάρη: Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση – Τι ερευνά η αστυνομία
Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε ταβέρνα στη Βάρης - Κορωπίου, όταν τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο μαγαζί και πυροβόλησαν εν ψυχρώ δύο άτομα.
Μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση δύο αλλοδαπών την ώρα που έτρωγαν με τις οικογένειές τους μέσα σε ταβέρνα στη Βάρης – Κορωπίου.
Ενας Σλοβένος και ένας Μαυροβούνιος είναι ο τραγικός απολογισμός της άγριας δολοφονίας, ενώ μια γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι.
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των τεσσάρων δραστών που, σύμφωνα με τις αυτόπτες μάρτυρες, εισέβαλαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους στην ταβέρνα.
Το χρονικό
Το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα συνέβη γύρω στις 18:30 το απόγευμα με τα θύματα να τρώνε στην ταβέρνα μαζί με τις οικογένειες και τα παιδιά τους.
Οι τέσσερις ένοπλοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στην ταβέρνα και πυροβόλησαν τα θύματα.
Ολα εκτυλίχθηκαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν με ένα ΙΧ – κατά πληροφορίες τύπου SUV.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρας ο Σλοβένος κατέληξε στην καρέκλα, ενώ ο δεύτερος άντρας από το Μαυροβούνιο, αν και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή κατέληξε στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο, νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, και η γυναίκα που τραυματίστηκε στο μηρό.
Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR δήλωσε: «Αυτό που ζήσαμε θύμιζε αμερικανική ταινία! Ξαφνικά μπήκαν μέσα οι άνδρες και άρχισαν να πυροβολούν! Οι πυροβολισμοί ήταν ασταμάτητοι! Τα παιδάκια τους ούρλιαζαν! Ο ένας έπεσε αμέσως νεκρός στην καρέκλα που καθόταν!»
Το βέβαιο για τους αστυνομικούς είναι ότι επρόκειτο για επαγγελματίες εκτελεστές, που λειτούργησαν με οργανωμένο σχέδιο και ακρίβεια, ενώ εκμεταλλεύτηκαν στον υπέρτατο βαθμό το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.
- Γάζα: Ο Τραμπ ανακοίνωσε το ΔΣ του «Συμβουλίου Ειρήνης» – Μπλερ, Ρούμπιο και δισεκατομμυριούχοι στη λίστα
- Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησε η σχέση τους και τι επιθυμούν για την κόρη τους
- «Έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για να ασχοληθεί η κυβέρνηση»: Με υπομνήματα και προτάσεις οι αγρότες στον Μητσοτάκη
- Για να νιώσει ξανά υπερήφανη η χώρα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μία φρεγάτα
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας




